Sala festivă a Facultății de Drept a găzduit vineri, 8 martie, a doua ediție a proiectului „Lady Lawyer”. La invitația decanului facultății, au participat reprezentante ale profesiei de avocat din Baroul Bihor, av. Mirela Cocaină, av. Anca Toda, av. Marina Oros și av. Iulia Leuca.

Membrele Baroului Bihor le-au vorbit celor prezenți, în principal studente și studenți din anul I, despre provocările alegerii Dreptului ca opțiune de viitor, despre provocările de pe parcursul facultății și, nu în ultimul rând, despre provocările din practica Dreptului întâlnite pe parcursul carierei. Experiențele personale relatate, precum și recomandările făcute, întrebările și răspunsurile invitatelor vor ajuta studentele și studenții să-și construiască parcursul profesional.

Decanul Facultății de Drept, conf. univ. dr. Cristian Dumitru Miheș a declarat: „Mulțumim colegelor noastre av. Mirela Cocaină, av. Anca Toda, av. Marina Oros și av. Iulia Leuca pentru prezența alături de noi. Mulțumesc și dlui decan av. Adrian Stancu pentru ajutorul acordat. A fost cu adevărat o nouă călătorie dinspre studenție spre practica Dreptului. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Să ne revedem cu bine la ediția următoare!”

Activitatea a avut ca obiective dezvoltarea dialogului tinerilor studenți cu practicienii Dreptului și dezvoltarea colaborării instituționale în diverse proiecte.