Astăzi, 19 septembrie, cu începere de la ora 18.30, la Hotel Ramada, Clubul de oratorie și leadership „Oradea Toastmasters” organizează etapa locală a concursului anual de discursuri. Anul acesta, spre deosebire de anii anteriori, a fost introdusă o categorie nouă în concurs: „Povești incredibile”.

La fel ca la celelalte ediții, orădenii iubitori de dezvoltare personală prin arta vorbitului în public sunt invitați să asculte discursuri pregătite din categoria „Tall tales” (parte a folclorului american), dar și discursuri improvizate, susținute de membri mai vechi și mai noi ai clubului „Oradea Toastmasters”.

„Acest concurs este organizat cu scopul de a selecta vorbitorii care vor reprezenta clubul local la următorul nivel al concursului - etapa de arie. Asupra locului și datei desfășurării acestei etape vom reveni ulterior, când vom anunța și câștigătorii etapei locale”, anunță Lavinia Mihuț, vicepreședinte PR Oradea Toastmasters.

Concursul local va avea loc în sala Piemonte a Hotelului Ramada, astăzi, 19 septembrie, cu începere de la ora 18.30, durata estimată a evenimentului fiind de 90 de minute. Participanții sunt invitați la o gustare și băuturi răcoritoare în pauză. Participarea este gratuită.

Mai multe detalii despre eveniment se regăsesc pe pagina de facebook a evenimentului.