Campania de informare „Covid-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă cu o nouă dezbatere. Aceasta va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Oradea, inclusiv pe paginile Facebook ale ziarului, Redacţia Crişana şi Cotidianul Crişana.

Jurnalistul Octavian Haragoș îi va avea invitați vineri, 3 decembrie, începând cu ora 18.00, pe dr. Iulian Zaporojan, medic infecționist la Spitalul Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea și pe  orădeanul Florin Vasile, fost pacient Covid-19.

Medicul epidemiolog dr. Anca Hnatiuc va răspunde în scris întrebărilor pe care le au cetățenii, pe emailul covid19@oradea.ro. Chiar și acum, cetățenii pot trimite întrebări către această adresă de email, disponibilă pe toată durata campaniei de informare.

Susținută de Primăria Municipiului Oradea, campania de informare își propune să găsească răspunsuri bine documentate, din surse credibile, la îngrijorările cetățenilor, în legătură cu pandemia Covid-19 și campania de vaccinare.

În acest sens, la sediul Primăriei Oradea, vor avea loc dezbateri, transmise online, în direct în fiecare vineri (pe 3, 10 și 17 decembrie), cu începere de la ora 18.00.