Termoficare Oradea a întrerupt furnizarea apei calde şi a încălzirii pentru 10 puncte termice din municipiu pentru a putea remedia o avarie la reţeaua termică primară la intersecţia bulevardelor Dacia cu Decebal.

„Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, în zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 11 ianuarie 2021, ora 14.00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire și apă caldă pentru consumatorii alimentați din puncte termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Termoficare Oradea, Dan Creţu. În urma acestei avarii sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii. „Este posibil ca și pentru celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea și localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire și apă caldă. Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 12 ianuarie, până la ora 23.30. Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil”, a mai menţionat Dan Creţu.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii Termoficare pot apela dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.