Berbecul

Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea roade. Relaţiile sentimentale ar putea avea de suferit. Nu vă îngrijoraţi: o rudă vă ajută să treceţi cu uşurinţă peste acest moment. Acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor casnice!

Taurul

Sunteţi plin de energie şi ideile dumneavoastră sunt apreciate de anturaj. Dacă sunteţi invitat într-o excursie, profitaţi de ocazie! Chiar dacă trebuie să cheltuiţi mai mult decât aveaţi de gând, meritaţi să vă relaxaţi.

Gemenii

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine şi rezolvaţi toate problemele. Relaţiile sentimentale sunt tensionate din cauza schimbării programului.

Racul

Aveţi succes în activităţile comerciale şi sunt favorizate investiţiile pentru cămin. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un membru mai în vârstă al familiei, care nu este de acord cu ideile dumneavoastră.

Leul

Inventivitatea vă ajută mult în afaceri. Planurile în privinţa unei noi investiţii se vor concretiza în scurt timp şi vă vor aduce beneficii substanţiale. Preocupat de afaceri, aveţi tendinţa să neglijaţi problemele partenerului de viaţă.

Fecioara

Sunteţi în formă, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi în societate. Situaţia financiară nu vă satisface, dar se va redresa curând.

Balanţa

În prima parte a zilei vă simţiţi în stare să mutaţi munţii din loc. Nu vă supraestimaţi capacitatea de efort! După-amiază s-ar putea să primiţi musafiri sau să fiţi invitat la rude. Lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească!

Scorpionul

Puneţi suflet în tot ce faceţi şi sunteţi hotărât să terminaţi tot ce aţi început. Sunt favorizate câştigurile financiare şi puteţi să vă afirmaţi în societate. În relaţiile cu partenerul de viaţă aveţi parte de armonie şi bună înţelegere.

Săgetătorul

Astăzi sunteţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, mai ales în văzul şi... auzul tuturor!

Capricornul

Sunteţi încrezător în forţele proprii şi plin de energie. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan intelectual şi social. Relaţiile sentimentale decurg excelent. Acordaţi mai multă atenţie celor vârstnici din familie.

Vărsătorul

Aveţi multe probleme de rezolvat şi ar fi bine să vă organizaţi cât mai riguros, ca să nu vă consumaţi energia inutil. Sunteţi o fire practică şi astăzi aveţi un randament bun. Primiţi o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă.

Peştii

Treceţi prin dificultăţi materiale, dar aveţi un randament excelent în activităţile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar şi relaţiilor de prietenie. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

ARIADNA