Berbecul 

Vă aşteaptă o zi destul de aglomerată, aşa că, pentru a putea aborda multitudinea de sarcini va trebui să vă bazaţi în principiu pe o foarte bună organizare. Apelaţi la o sursă secundară înaintea unui schimb de informaţii. Aveţi tendinţa să vă abateţi de la obiectivele pe care le aveţi, atenţie!

Taurul

Astăzi puneţi accent pe dorinţe şi, totodată, acordaţi mai multă atenţie vieţii de cuplu. Încercaţi totuşi să vă deschideţi inima, astfel încât cei din jur să poată vedea ce simţiţi cu adevărat. Indicat ar fi să nu vă faceţi planuri ferme pentru diseară, întrucât veţi primi o invitaţie spontană în jurul prânzului.

Gemenii

Începeţi ziua prin a vă face o listă a preocupărilor, ca un prim pas spre obţinerea rezultatelor dorite. Unele informaţii noi v-ar putea ajuta să percepeţi mai corect anumite situaţii şi, implicit, să luaţi o decizie favorabilă cu privire la acestea. În sfera sentimentală, e posibilă o întâlnire romantic.

Racul

În cursul zilei, veţi descoperi adevărul din spatele unui mister, iar acest lucru vă poate uşura cu mult preocupările pentru viitor. E momentul potrivit să vă separaţi de cineva care are tendinţa de a vă oferi sfaturi eronate, mai ales dacă a devenit o sursă de frustrare. Participaţi la o întâlnire de afaceri după-amiază.

Leul

Este posibil să fiţi nevoit să apelaţi la o schimbare de direcţie sau de abordare în viaţa dvs., ar fi indicat să vă urmaţi instinctele. Aveţi energia necesară pentru a vă ocupa de unele activităţi casnice sau pentru a vă onora unele angajamente întârziate. Schimbările personale vă sunt favorabile.

Fecioara

Sunteţi destul de activ astăzi, în special din punct de vedere profesional. Pe parcursul zilei, evitaţi unele dezbateri sau confruntări care nu vă implică direct. Aveţi nevoie de o atenţie sporită astăzi, întrucât sunteţi predispus la accidente. Pe parcursul zilei, daţi o importanţă deosebită nevoilor dvs. spiritual.

Balanţa

Astăzi veţi obţine noi informaţii dintr-o sursă neobişnuită şi asta vă va ajuta să vă schimbaţi percepţia cu privire la o anumită situaţie. Aţi putea fi inspirat să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte imaginea dvs.. În plan profesional, depuneţi eforturi pentru a duce la bun sfârşit sarcinile. Evitaţi eventualele posibilităţi de creditare.

Scorpionul

O propunere de afaceri sau de promovare se iveşte pe parcursul zilei şi este posibil să vă aducă mari provocări, dar şi mai multe responsabilităţi. Vă simţiţi pregătit din toate punctele de vedere să faceţi o mişcare îndrăzneaţă. Sunteţi solicitat la locul de muncă pentru soluţionarea uneo problem urgente.

Săgetătorul

Continuaţi să căutaţi un nivel mai ridicat de conştientizare a sferei spirituale şi emoţionale, în scopul de a vă îmbunătăţi imaginea personală. Sănătatea, cariera sau proiectele financiare vor fi mai uşor de gestionat, însă doar dacă vă veţi schimba percepţia despre ele, nu şi modul de a acţiona.

Capricornul

Astăzi sunteţi mai motivat ca oricând să acţionaţi, fiind influenţat în special de anumite gânduri. Evitaţi să vă manifestaţi furia în public, vă câştigaţi antipatii sau chiar supăraţi prin comportamentul dvs. pe cineva apropiat. E o perioadă în care nu e indicat să luaţi hotărâri de nici o natură, răbdare!

Vărsătorul

Astăzi veţi primi o veste neaşteptată, care vă va crea sentimente pozitive şi gânduri plăcute. Încetaţi să vă mai gândiţi şi să mai vorbiţi despre o schimbare dorită şi vă hotărâţi astăzi să treceţi la acţiune. E posibil ca farmecul dvs. să acţioneze asupra unor persoane care sunt deja implicate într-o relaţie. Atenţie!

Peştii

Este posibil să fiţi inspirat să faceţi o schimbare semnificativă în stilul dvs. de viaţă. Lecţiile cu care vă confruntaţi în prezent ar trebui să vă facă să înţelegeţi că dvs. trebuie să fiţi mai flexibil, nu cei din jur. O posibilă neînţelegere la serviciu vă poate cauza întârzieri, aşa că veţi lucra până mai târziu.

ARIADNA