Voleibalistele de la CSU Oradea dispută la sfârşitul acestei săptămâni (28-30 aprilie) cea de-a doua etapă din cadrul fazei a doua a playoff-ului Seriei Vest din Divizia A2. Turneul de calificare se va desfăşura la Cluj-Napoca, iar obiectivul orădencelor este de a obţine cel puţin un succes.

 

Turneul semifinal se va desfăşura în Sala „Horia Demian” în organizarea echipei CS U Cluj. În această seară va avea loc şedinţa tehnică a competiţiei, prilej cu care va fi efectuată tragerea la sorţi privind programul de desfăşurare. Cele patru formaţii participante sunt: Agroland Timişoara, CS U Cluj, CSU Oradea şi Politehnica Timişoara. Pentru că la turneul final de promovare în Divizia A1 se califică primele două clasate, favorite la ocuparea acestor poziţii sunt Agroland Timişoara şi CS U Cluj, echipe ce au terminat pe primele două locuri sezonul regulat. Formaţia Agroland nu a suferit niciun eşec, în timp ce gazdele de la CS U Cluj, cu două jocuri pierdute şi 10 victorii, pornesc cu şansa a doua. Bihorencele vor avea un adversar accesibil doar în partida cu Politehnica Timişoara, formaţie care a avut exact acelaşi număr de victorii şi înfrângeri în sezonul regulat ca şi orădencele, dar care a fost „bătută” de CSU (3-0 şi 3-1) atât în retur, cât şi în retur.

 

CSU Oradea: Iuliana Fîcă, Maria Fîcă, Roxana Haidu, Bianca Chende, Adamcsik Henriette, Nicoleta Ponorean, Horvath Reka, Antonia Rizea, Mădălina Pura, Giulia Blaj, Flavia Chiș și Andreea Maran.

Antrenoare: Mariana Szabo-Alexi.