Stadion: Francisc Matei

Spectatori: aproximativ 100

Teren: foarte bun

Marcatori: Trip 37, Mihuţa 38 (11 m), V. Silaghi 75, 80 (11 m)

Cartonaşe galbene: Miklo / Hosu, Gurguţa

Beiuş: Odobasianu - Miklo, Copil, F. Popa, V. Silaghi, Toma, Ciobriş, Mihuţa (68 G. Popa), Mândru, Trip, Stan.

Antrenor: Rudy Kovacs.

Salonta: Gurguţa - Petru, Hosu, Ţirban, Zsirka, Laza, Ţârlea, Chiricheu, Budău (61 Zaharia), Habakuk, Petrescu.

Antrenor: Halasz Laszlo.

Arbitri: Cosmin Cormoş - la centru; Lakatos Rareş, Cristian Gozman - asistenţi, toţi din Oradea.

Observator AJF: Radu Moldovan.

La juniori: 2-1.

 

Inexplicabil, foarte puţini spectatori la arena beiuşeană, mai ales că echipele de juniori şi seniori sunt singurele neînvinse în Liga a IV-a, ambele fiind angrenate în lupta pentru câştigarea campionatului. La final, fanii gazdelor au avut motive de satisfacţie după jocurile din etapa 14, cu CSM Olimpia Salonta.

După o perioadă de tatonare, salontanii au prins curaj şi au avut două ocazii mari, irosite de Petrescu (12), care a şutat puternic de la 12 metri, dar Odobasianu a respins cu piciorul, şi Ţârlea (15), singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. Treptat-treptat, beiuşenii au pus stăpânire pe joc,  însă şi Miklo (29), şi Copil (33) au irosit situaţii bune de gol. Mai precis a fost Trip (37), care l-a surprins pe Gurguţa cu un şut plasat din 14 metri (1-0), dar şi Mihuţa, în minutul următor, dintr-o lovitură de la 11 metri, dictată în urma unui henţ în careu comis de Petru (2-0).

Repriza secundă a fost la discreţia gazdelor, dar scorul a luat proporţii în ultima parte (4-0), când V. Silaghi (75 şi 80), cel mai bun de pe teren, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Pe beiuşeni îi aşteaptă un meci greu în deplasare, cu CS Mădăras, care doreşte să spele ruşinea (1-7) de la Borş.

La juniori, victorie muncită (2-1) a liderului CS Bihorul Beiuş, dar cu merite deosebite şi pentru salontani, care au avut câteva ocazii bune de a marca, dar Matei, un portar cu talie impresionantă, a avut reflexe extraordinare, spre marea bucurie a mamei sale.