Miercuri, 10 octombrie, la Sala Mare a Primăriei municipiului Beiuş, a avut loc un dublu eveniment: premierea familiilor care au celebrat la nunta de aur, precum şi a pensionarilor care sunt cel puţin octogenari. În cinstea acestora, Primăria, Consiliul Local şi Casa de Cultură „Ioan Ciordaş" din localitate au organizat a treia ediţie a evenimentului intitulat „Nunta de Aur".

Anca Banda, director al Casei de Cultură, a avut cuvântul de deschidere, după care, viceprimarul municipiului Beiuş, Viorel Iuhas, a ţinut să adreseze felicitări celor care, ajunşi la vârsta senectuţii, continuă să fie exemple morale pentru generaţiile mai tinere. Familiile Vancu, Olah, Popa, Bodin şi Szabo, din municipiul Beiuş, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au primit cadouri şi li s-a cântat tradiţionalul „La mulţi ani!". În cea de-a doua parte a evenimentului, Ioan Berinde, şeful Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor - Filiala Beiuş, i-a premiat pe cei care anul acesta au împlinit venerabila vârstă de 80 de ani sau mai mult. Şi Corul „Lira" le-a oferit sărbătoriţilor un cadou, cântându-le acestora „La mulţi ani!", iar Ansamblul folcloric „Muguri de Tezaur" al Casei de Cultură a prezentat un interesant recital.

Ne alăturăm şi noi inspiraţilor organizatori ai evenimentului şi îi felicităm pe seniorii urbei, dându-le întâlnire şi la cea de-a IV-a ediţie a „Nunţii de Aur", de anul viitor!