La sala de sport Sándor Péter din Salonta s-a desfăşurat ultima etapă al Campionatului Naţional de fotbal-tenis, ocazie cu care au fost premiate cele mai bune echipe autohtone ale acestui sport. Chiar dacă a fost o etapă lipsită de miză, neputând apărea surprize în configuraţia finală a clasamentului, formaţiile din „careul de aşi" au tratat cu seriozitate turneul, oferind dueluri spectaculoase celor aproximativ 50 de iubitori ai sportului.

Spre bucuria localnicilor, componenţii echipei Tengo Salonta care în acest an au apărat culorile formaţiei prahovene CS Blejoi (antrenor, Vasile Sorean) au cucerit titlul naţional, devansând formaţiile Victory Cluj-Napoca (alcătuită din foştii componenţi ai Petrom Ploieşti, campioana en titre), CSU Ploieşti şi CS Crişul Oradea (antrenor, Gheorghe Grădinaru). Orădenii au fost revelaţia acestui sezon, reuşind să cucerească medalia de bronz în urma rezultatelor din proba de triplu.

Revenind la etapă, Georgel Bobiş a câştigat primul loc la simplu, el cucerind aurul şi la individual în faţa clujeanului Florin Purice. Finala mică a fost câştigată de CSU Ploieşti, care a învins la mare luptă Crişul Oradea. În proba de dublu, ierarhia a fost aceeaşi, salontanii dominând competiţia. Clujenii au reuşit să ia o mică revanşă n faţa gazdelor în proba de triplu, acolo unde în finală au revenit de la 0-1 la seturi. Componenţa echipei campioane (foto), pregătite de către Vasile Sorean a fost următoarea: Georgel Bobiş, Ács Krisztián, Páljános Zoltán, Dorian Olteanu. Crişul Oradea a încheiat pe trei, trecând de CSU Ploieşti. Echipa CS Crişul Oradea (antrenor, Gheorghe Grădinaru) a fost alcătuită din: Ioan Creţ, Paul Creţ, Gabriel Antal, George Dume, Oprea Ionuţ, Ionuţ Bota, Samuel Grozav.

Imediat după ultima finală, a avut loc festivitatea de premiere a campionatului naţional, oficiată de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal-tenis, Gheorghe Grădinaru şi de către secretarul general, Constantin Turcea.

Echipele clasate pe podium la simplu, dublu şi triplu au fost recompensate cu cupe şi medalii, iar ocupanta locului I în clasamentul general, CS Blejoi, a primit şi tradiţionalele tricouri cuvenite campionilor.