Stadion: Biharea

Spectatori: peste 100

Marcatori: Mone 32 / Lakatos 88

Cartonașe galbene: Lazea / E. Faur, Țîrlea

Cartonașe roșii: Lazea 68, lovire reciprocă cu cotul, Mone 78, comportament violent / I. Faur 68, lovire reciprocă cu cotul, Brisc 78, pentru injurii.

Biharea: Pârle – Belea, Balș, S. Micula, A. Bursașiu, Bulcău, M. Sabău, A. Micula, Lazea, Mone, A. Sabău (89 Sălăjan).

Antrenor: Dragoș Bursașiu

Dacia: Brisc – I. Faur, Marincean, Ciocan (66 Gherman), Lakatos, Avram, E. Faur, Iambor, Țîrlea, Șerb, Berindei

Delegat: Dan Bușe

Arbitri: George Blaj – la centru, Dacian Boruț și Daniel Gavriș, asistenți

Observator AJF: Marcel Pirtea

Revelația returului din Seria a II-a, Liga a V-a, Dacia Gepiu, a reușit să părăsească și arena de lângă „Apa Boiului” neînvinsă, cei drept „smulgând” remiza pe final de meci.

Schimbarea în bine, la acest nivel, al celor din Gepiu, care nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest retur, se datorează în mare parte jucătorului Adrian Dănuț Ciocan un suflet mare pentru această grupare care a reușit să „înregimenteze” după vacanța de iarnă câțiva jucători cu vechi state de servicii prin ligile superioare. Adi, cum îi spun colegii, pune mult suflet la această echipă fiind un adevărat „argint viu”, dar și un liant al acestora cu conducerea comunei, care sprijină această echipă cu bune rezultate în partea a doua a campionatului. Vășcăuanii au început destul de prudent partida, fiind preocupați de „studierea” adversarului și astfel fazele de poartă au întârziat să apară până când Șerb (13) a testat vigilența lui Pârle care a avut o intervenție salutară, iar Brisc l-a „copiat” câteva secunde mai târziu la incursiunea lui Bulcău (14). Oaspeții puteau înscrie din lovitură de pedeapsă dar Pârle a ghicit traiectoria balonului la șutul lui Țîrlea (23), după care gazdele au preluat inițiativa.  A. Micula (25), A. Sabău (26, 28) și Mone (30) au prevestit deschidrea scorului (1-0) care a fost realizată după o acțiune personală a lui Mone (32). Vășcăuanii puteau mări difența însă bara transversală a fost aliata oaspeților la lovitura de cap din marginea careului mic expediată de Mone (40). Oaspeții au ripostat prin E. Faur (42), Pârle fiind din nou la post. După ce Iambor (47) a trimis puțin peste bară, iar Lazea (53, 57) nu  l-a învins pe Brisc, jocul a început să se „stingă” apărând în schimb multe întreruperi, dar și patru cartonașe roșii datorită excesului de zel al celor patru „cocoși” care au fost taxați destul de aspru totuși. Pe fondul unui final lipsit de spectaculozitate a fost suficient un raid rapid al oaspeților în suprafața adversă pentru a consemna egalitatea (1-1) reușită de Lakatos, care a făcut ca invincibilitatea echipei sale din retur să fie păstrată.