În cel de-al doilea joc din Campionatul Naţional Universitar de fotbal, echipa pregătită de Gheorghe Dumitrescu, Alexandru Ilieş şi Sorin Buhaş a înregistrat cea de-a doua remiză consecutivă, 1-1 (1-0), pe teren propriu, cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

 

După o primă repriză în care au evoluat bine, iar consecinţă a acestui fapt a fost şi golul marcat de Florin Neaga, în minutul 39, cu un şut de la 16 metri, studenţii s-au retras în partea secundă pentru a-şi conserva avantajul. Inevitabil, pentru că cei care se mulţumesc cu puţin primesc şi mai puţin, orădenii s-au văzut egalaţi în minutul 70, când Petru Lazăr a marcat cu un şut de la 14 metri. Văzându-şi compromisă prima victorie, gazdele au ieşit la joc, dar fără efect pe tabela de marcaj. Aşadar, după două etape disputate, U Oradea a acumulat două puncte, iar după aspectul jocului din această partidă rezultatul final este unul corect pentru ambele formaţii. Meciul a fost arbitrat de către Radu Bitea - Ionuţ Cheregi şi Ciprian Fiter.

 

U Oradea: Danciu – Jurcă, Cervinschi, Bulz, David (46 Matei), Copil (64 Baran), Ilieş (46 Sowan), Boneta, Pop, Nichita, Neaga.

Antrenori: Alexandru Ilieş, Gheorghe Dumitrescu şi Sorin Buhaş.