Cu fiecare etapă care trece, handbaliştii pregătiţi de Sebastian Tudor demonstrează trendul ascendent pe care se află. Aşa s-a întâmplat şi în ultima rundă, a 20-a din Seria B a Diviziei A, când CSM Oradea a obţinut a 5-a victorie consecutivă din retur, 39-55 (22-27), care a surprins doar prin proporţiile scorului, unul mai degrabă specific baschetului.

Aşa cum o arată şi rezultatul, ofensiva orădeană a funcţionat perfect în faţa unui adversar neexperimentat. Cele 55 de goluri înscrise reprezintă un record stagional pentru CSM Oradea care aproape că a marcat în fiecare minut al jocului. S-a jucat efectiv cu garda jos, în primul mitan marcându-se în total 49 de goluri. Cum era de aşteptat, CSM-ul a intrat la pauză cu un avantaj de 5 goluri. În partea a doua, diferenţa a crescut şi mai mult astfel că după 60 de minute de joc ecartul a fost de 16 goluri (39-55). La un asemenea scor, faptul că majoritatea jucătorilor şi-au trecut numele pe lista marcatorilor nu surprinde. Singurul care nu a înscris a fost Devid Munea, dar experimentatul handbalist a evoluat mai puţin în această partidă. Aşadar bihorenii au avut practic un antrenament reuşit înaintea disputei decisive de sâmbătă, 26 martie, de la ora 16.00. Atunci, la Arena Antonio Alexe, CSM Oradea va înfrunta Academia Minaur Baia Mare într-un meci care va hotărî într-o proporţie mare cea de-a doua participantă la barajul de promovare în Liga Naţională. Intrarea la meci va fi liberă, iar în acest sens, toţi iubitorii handbalului sunt aşteptaţi să încurajeze echipa locală.

CSM Oradea: Nedelcu, Duma - Haiduc 9 goluri, Clipea 8, Crăciun 8, Acsinia 8, Szilágyi 6, R. Radu 5, Svoboda 4, Niţu 4, Steiner 3 şi Munea. Antrenor: Sebastian Tudor.