Conducerea CSM Oradea împreună cu Federaţia Română de Baschet au stabilit preţul biletelor pentru cele mai importante evenimente din acest sport găzduite de oraşul nostru în perioada 10-12 aprilie. Astfel, ţinând cont de situaţia economică locală, s-a hotărât ca valoarea tichetelor de intrare pentru Turneul Final al Cupei României să fie aceeaşi (10 lei) ca şi la meciurile obişnuite ale orădenilor din Liga Naţională. Pentru cei care vor dori să vadă All Star Game costul unui bilet va fi de 20 de lei.

Se vând de săptămâna viitoare

Pentru că Oradea va găzdui două evenimente de anvergură din baschetul românesc, organizatorii se preocupă să asigure toate condiţiile pentru cei care vor dori să fie prezenţi în sală. Deoarece este de aşteptat ca solicitările de bilete să depăşească cu mult capacitatea Arenei Antonio Alexe, locurile în sală se vor vinde individual (sector, rând şi loc rezervat pentru fiecare bilet vândut) începând cu data de 28 martie, la sediul CSM Oradea din Strada Primăriei nr. 3, la etaj. Programul de lucru pentru comercializarea biletelor va fi următorul: 9-15 de luni până joi şi 9-13 vineri.

Abonaţii au intrare gratuită

Pentru Turneul Final al Cupei României, ce se va disputa între 10 şi 11 aprilie, biletele pot fi cumpărate atât la pachet, cât şi separat pentru fiecare meci în parte. „Pachet Final Four” va costa 30 de lei şi va permite accesul la ambele semifinale (10 aprilie) precum şi la ultimul act al competiţiei (11 aprilie). Pentru cei care nu vor dori să vadă toate meciurile, „Bilet Final Four” le va permite accesul doar la partida dorită pentru preţul de 10 lei. În acelaşi timp, conducerea clubului a avut grijă ca toţi abonaţii să fie recompensaţi. Aceştia vor primi bilete gratuite în cadrul Programului de Fidelizare al CSM Oradea. Pentru Final Four se vor pune în vânzare 1419 bilete. Suporterii U BT Cluj vor avea 115 locuri rezervate la prima semifinală în care echipa lor favorită se va duela cu BC Mureş cât şi pentru finală dacă va fi cazul. Fanii echipei din Târgu Mureş, vor avea locuri rezervate lângă galeria CSM CSU Oradea cu care este înfrăţită pentru meciul din semifinală. Situaţia nu va fi valabilă dacă CSM CSU şi BC Mureş vor disputa finala. Atunci superterii mureşeni vor fi repartizaţi într-un alt sector. La jocul orădenilor cu Dinamo Bucureşti (a doua semifinală) cele 115 bilete care le-ar fi revenit suporterilor echipei din capitală se vor scoate la vânzare după terminarea primei semifinale.

Cu 20 de lei vezi All Star Game-ul

În ceea ce priveşte All Star Game-ul din 12 aprilie, preţul unui bilet va fi de 20 de lei. În cele 3 ore de spectacol nu vor lipsi concursurile de slam dunk (coş marcat de sus), de aruncări de la distanţă sau de îndemânare. În pauzele dintre aceste probe vor exista momente artistice, se vor oferi cadouri celor prezenţi în sală, se va organiza o tombolă şi multe altele. Pentru acest eveniment se vor scoate la vânzare 1774 de bilete.

400 de lei pachetul pentru „vip-uri”

Şi pentru că este de aşteptat ca oameni care au o situaţie financiară bună să îşi dorească să vadă pe viu meciurile din cele trei zile în care Oradea va fi capitala baschetului românesc, CSM Oradea s-a gândit şi la aceştia. Astfel au fost create „Pachetele VIP Final Four şi All Star Game” care vor costa 400 de lei. După cum le este şi numele, pe baza acestora se va putea intra atât la meciurile Turneului Final al Cupei României cât şi la All Star Game. Cele 108 locuri rezervate pentru „vip-uri” în sectorul B vor avea loc de parcare asigurat, acces nelimitat la VIP Lounge (bufet suedez de 5 stele) precum şi acces pe parchet pentru autografe.