Din cele 50 de fete câte s-au înscris la preselecţia organizată pentru concursul "Elite Model Look", au rămas în cursă doar 11. Ieri, în ultima zi a preselecţiei de la Oradea, tinerele au participat la o şedinţă foto şi au defilat prin faţa organizatorilor, Agenţia "Face2Face", totul pentru un material care va fi trimis la Bucureşti, în urma căruia juriul va alege maxim cinci dintre ele.

 

ホnscrierile pentru "Elite Model Look", unul dintre cele mai prestigioase concursuri de modele din lume, s-au făcut în perioada 17-22 iulie, la Lotus Center Oradea, în organizarea Agenţiei "Face2Face". Dintre cele aproximativ 50 de candidate, au fost alese doar 11, tinere cu vâste cuprinse între 14 şi 20 de ani. Ieri, fetele au participat la o şedinţă foto şi au defilat prin faţa organizatorilor, materialul rezultat urmând să fie trimis la Bucureşti, unde juriul, format din celebrităţi şi specialişti în domeniu, va alege cinci pentru finala naţională, care va avea loc în 23 septembrie. "Mă bucur că orădencele şi-au făcut curaj şi au venit. Era păcat dacă nu veneau, pentru că sunt foarte frumoase", ne-a spus Alexandra Coliban, deţinătoarea licenţei Elite pentru România. ホn urma finalei naţionale de la Bucureşti, se va desemna reprezentanta României la finala modială Elite Model Look, ce se va desfăşura în 10 octombrie a.c., în Shanghai, China, finală dotată cu premii în valoare totală de peste 325.000 USD.

 

Elite Model Look este concursul ce a descoperit şi lansat începând cu anul 1972 Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Cameron Diaz şi multe altele.