Dacă 2008 a fost un an plin pentru Asociaţia Sportivă M&Q din Oradea, noul an se anunţă a fi unul incendiar. Ei speră că şi în 2009 numeroşi iubitori ai dansului vor trece pragul sălii lor de dans, situată pe B-dul Ştefan cel Mare, motiv pentru care artiştii noştri şi-au redeschis deja porţile pentru noi cursuri de dans destinate începătorilor.

M&Q, la ora bilanţului
Pentru început, vă prezentăm câteva realizări ale Asociaţiei Sportive M&Q în anul 2008: inaugurarea sălii de dans prin prezenţa extraordinară a lui Wilmark şi a primarului interimar de atunci, Mihai Groza. Pentru artiştii noştri a urmat a treia participare consecutivă la Campionatele Mondiale din Bremen, Germania, respectiv participarea a doi membri M&Q (Carmen Popa şi Mihuţ Lennon) la unul dintre cele mai mari seminarii de Hip Hop din lume. Totodată, colaborarea cu vedeta muzicii româneşti Giulia (Ex-Candy) s-a dovedit a fi un mare succes în 2008. Alte rezultate de anul trecut, care fac cinste echipei noastre, sunt următoarele: câştigarea selecţiei naţionale a Eurovision Junior de către Mădălina Lefter & Andrada Popa (coregraf Mihuţ Lennon - M&Q); participarea la finala Eurovision Junior, din Cipru, a Mădălinei Lefter şi a Andradei Popa; realizarea emisiunii "Dansează cu mine", la postul local TVS; participarea la competiţia "Flaszter Aszai", în Ungaria, unde trupa Art-Beat a ocupat locul II; câştigarea competiţiei Nymphea 2008, la categoria juniori, a trupei Future M&Q; câştigarea competiţiei Ki Mit Tud 2008, la categoria junior, a trupei Future M&Q, respectiv la categoria seniori a trupei M&Q.

Premiaţi în Polonia
"Finalul lui 2008 a fost la fel de grandios pentru noi, prin prezenţa trupelor M&Q, Future M&Q, Art-Beat şi Innovation la una dintre cele mai mari competiţii de Hip Hop din Estul Europei, în Polonia, localitatea Mikolajki, de unde ne-am întors cu patru cupe: Art Beat, locul II la formaţii; M&Q, locul III la formaţii mici; Andrea Margin, locul III la solo fete junior; respectiv Andrea Margin şi Ivana Farc, locul III la duete junior", ne-a declarat Mihuţ Lennon, preşedintele Asociaţiei Sportive M&Q. El a anunţat, pe această cale, că trupa şi-a redeschis porţile pentru noi cursuri de dans destinate începătorilor. Astfel, între 9 şi 16 ianuarie, se vor face înscrieri pentru toţi doritorii, indiferent de vârstă, care se vor putea înscrie telefonic la numerele: 0723-142.771 (Mihuţ Lennon), 0728- 972.146 (Raluca Terneac) sau la 0359-195.831 (secretariat). Adresa: B-dul Ştefan cel Mare, nr.82, clădirea Criortex (Fosta Textila), între orele 15:00 şi 21:00).

Proiecte în 2009
În această lună, Asociaţia Sportivă M&Q va intra în studioul lui George (Demmo), pentru înregistrarea primelor piese semnate M&Q. Vor urma apoi şi alte proiecte, iată câteva dintre ele: în luna februarie, artiştii noştri vor participa la o competiţie în Debreţin, Ungaria; în martie, vor organiza un super seminar Hip Hop cu Gabriel Francisco din SUA, unul dintre cei mai respectaţi coregrafi Hip Hop House şi StreetStyle din Statele Unite; în iulie, orădenii noştri vor participa la Campionatele Europene din Slovenia, iar în septembrie, ne vor reprezenta la Campionatele Mondiale din Polonia.