La ultima apariţie în faţa propriilor suporteri, în cadrul penultimei etape din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, echipa pregătită de Sebastian Tudor s-a impus în faţa ocupantei locului al 8-lea cu scorul 34-27 (15-16).

 

După cum o arată şi scorul, orădenii au tranşat jocul în partea a doua a meciului. Tânăra echipă braşoveană a condus în permanenţă pe parcursul primei reprize. Aceasta a început excelent aflându-se în avantaj pe rând cu 4-1, 6-2 şi 9-5 în minutul 12. Până la pauză, bihorenii s-au apropiat la doar un gol, scorul după 30 de minute fiind 15-16 pentru oaspeţi. Egalarea a venit imediat după reluarea reprizei secunde, dar orădenii au trecut în avantaj (21-20) pentru prima dată în minutul 37. Din acel moment şi până la final, graţie unei evoluţii excelenete a portarului Adrian Gale, introdus după pauză în locul lui George Duma, dar şi a unei eficacităţi sporite în ofensivă, CSM Oradea s-a desprins treptat de adversarul mai puţin experimentat. Rezultatul final, 34-27 pentru bihoreni, îi menţine pe aceştia în cursa pentru ocuparea locului al doilea, obiectiv formal stabilit de către antrenorul Sebi Tudor împreună cu echipa. În ultima etapă, CSM Oradea va disputa în deplasare, vineri 20 mai de la ora 17.00, derby-ul pentru locul al doilea cu CSM Satu Mare.

Golurile echipei orădene au fost marcate de către Ionuţ Acsinia 11 goluri (2 din 7 m), Angelo Svoboda 6, Devid Munea 5, Georgel Haiduc 4,Marian  Clipea 3, Cătălin Crăciun 2, Răzvan Radu 1 şi Răzvan Niţu 1 (din 7 m). De la oaspeţi, principalii realizatori au fost A. Budui cu 9 reuşite (3 din 7 m) şi Stroe cu 6.