Berbecul

În zilele care urmează, nativii riscă să provoace, din egoism, nişte conflicte familiale care le vor atrage antipatia generală. E bine să fie atenţi la vorbele pe care le spun, la datoriile pe care le au către una sau alta din rudele lor...

Taurul

Din punct de vedere afectiv, o perioadă de nemulţumire. Nu e neapărat să fie din cauza unor lucruri neplăcute, ci pur şi simplu unul din acele momente proaste care mai apar în viaţă şi apoi trec. Profesional, perioadă relativ calmă.

Gemenii

Gemenii vor avea o zi foarte activă sub aspect social: vor ieşi mult din casă, vor fi solicitaţi să participe la evenimente, vor fi sunaţi, căutaţi şi invitaţi peste tot. Profesional, zile cu activitate destul de intensă, cu suişuri şi coborâşuri.

Racul

După o perioadă de distracţii, Racii se vor întoarce la lucrurile serioase. Se vor pune pe muncă sau pe studiu, îşi vor revizui planurile şi vor încerca să fie cât mai eficienţi. Vor fi câteva probleme la capitolul relaţii interumane, atenţie!

Leul

Ziua stă sub semnul conflictului: se pot certa cu partenerul de cuplu, cu şeful, cu colegii de serviciu. Asta nu înseamnă că ei vor fi nervoşi şi iritabili, ci că, pur şi simplu, trec printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate.

Fecioara

Perioada stă sub semnul deplasărilor: cel mai probabil este să apară călătorii neprevăzute, însoţite de un oarecare stres, sau, pur şi simplu, zile de alergătură de colo până colo, legate de rezolvarea unor chestiuni profesionale.

Balanţa

Balanţele vor trece prin nişte zile foarte bune, din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar şi atunci când nu li se întâmplă nimic deosebit, vor fi active, binedispuse şi vor transmite această stare şi celor din jur. Dispoziţia lor de zile mari le va atrage complimente şi invitaţii la diverse evenimente.

Scorpionul

Şi pe Scorpioni îi aşteaptă nişte emoţii puternice legate de dragoste, dar va fi vorba de lucruri mai serioase. Deşi au succes şi în plan profesional, se pare că acest lucru nu îii preocupă în mod deosbit în această perioadă.

Săgetătorul

Săgetătorii vor avea parte de nişte tulburări sentimentale. Pot avea de-a face cu nişte capricii de-ale partenerului, sau, pentru cei singuri, pot întâlni pe cineva care le place, dar îi şi pune pe gânduri. Se recomandă să fie flexibili, să nu cedeze orgoliilor...

Capricornul

Capricornii vor fi foarte preocupaţi de latura financiară: poate vor face un împrumut, vor vinde nişte bunuri, se vor implica în nişte speculaţii. Toate au şanse să iasă aşa cum îşi doresc ei, atâta timp cât se controlează la cheltuieli şi îşi împart în mod inteligent eventualul surplus bănesc.

Vărsătorul

Nativii au intrat într-o perioadă armonioasă şi intensă din punct de vedere sentimental. Există însă riscul unor incidente profesionale legate de relaţiile interumane: certuri cu colegii sau superiorii, reproşuri, acuzaţii.

Peştii

Săptămâna este favorabilă rezolvării problemelor de sănătate şi cele legate de locuinţă. Tot ce a fost amânat până acum din diverse motive, fie că e vorba de o operaţie, de o reparaţie în gospodărie, trebuie început acum, pentru că are toate şansele să se rezolve cu bine.

ARIADNA