Berbecul
Sunt favorizate întâlnirile de afaceri şi relaţiile cu cei apropiaţi. În prima parte a zilei vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi sunteţi plăcut impresionat.
Taurul
S-ar putea să aveţi mici dificultăţi în cămin, dar acestea se vor rezolva rapid. Puteţi să detensionaţi atmosfera cu o vorbă bună. Vă regăsiţi buna-dispoziţie cu prilejul unei vizite la prieteni.
Gemenii
O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Astrele vă recomandă să vă calmaţi, pentru că puteţi avea reacţii necontrolate.
Racul
Problemele sentimentale cu care vă confruntaţi ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Nu încercaţi să vă descurcaţi singur! Apelaţi la prieteni şi ţineţi cont de sfaturile unei persoane apropiate.
Leul
S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să mergeţi în vizită la rude. O persoană vă dă sfaturi utile într-o chestiune sentimentală. Nu faceţi afirmaţii ce ar putea stârni gelozia iubitei/iubitului!
Fecioara
Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri. Apatia şi absenţa simţului practic vă pot conduce la deziluzii. Vorbiţi clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Relaţiile cu persoana iubită sunt armonioase.
Balanţa
O rudă apropiată vă cere un împrumut. Ar fi bine să o ajutaţi, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază primiţi o veste ce vă pune pe gânduri.
Scorpionul
Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga bine din tranzacţii comerciale. Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în interes personal.
Săgetătorul
Nervozitatea v-ar putea pune în situaţii neplăcute, mai ales acasă. E bine să vă păstraţi calmul şi să terminaţi ce aţi început. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul.
Capricorn
Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteţi mai sensibil decât de obicei şi aveţi tendinţa să exageraţi. După-masă, puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită.
Vărsătorul
Sunteţi plin de energie şi idei, lucru pentru care sunteţi apreciat în societate. Totuşi, din cauza entuziasmului, riscaţi să depăşiţi anumite limite. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu!
Peştii
Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază este posibil să vă confruntaţi cu probleme sentimentale.