Berbecul

Aveţi grijă de dumneavoastră, energia fizică este importantă, pentru că sunteţi un pic epuizat. Pentru a avea resurse în acest sens, este necesar să mâncaţi corespunzător, să vă odihniţi suficient şi să faceţi exerciţii fizice.

Taurul

Este necesar să fiţi mai vigilent atât faţă de partenerul de viaţă, cât şi faţă de colegi. Cu toţii vă vor critica şi aveţi impresia că sunteţi nedreptăţit în loc să consideraţi situaţia ca pe un semnal de alarmă. Sunteţi provocat de atitudinea anturajului, mai ales la locul de muncă. Atenţie!

Gemenii

Puneţi bazele unui demers pe termen lung, care presupune începerea unei noi activităţi, de cu totul altă factură. Speraţi că veţi trezi interesul partenerului de cuplu care continuă să se bazeze pe câştigurile dumneavoastră. Problemele casnice şi profesionale sunt banale şi le rezolvaţi rapid, fără să apelaţi la ajutoare.

Racul

Sunteţi pus pe gânduri de atitudinea duplicitară a persoanei iubite. În sectorul financiar, apar limitări şi legaţi acest aspect de comportamentul partenerului de viaţă, fără a greşi prea mult. Sunteţi  într-o perioadă în care aveţi nevoie de mult calm.

Leul

Manifestaţi solidaritate şi compasiune pentru acei amici care trec din nou prin încurcături matrimoniale. Evitaţi persoanele care vă şicanează prin întrebări repetate, încercaţi să vă păstraţi cumpătul şi să nu reacţionaţi impulsiv.

Fecioara

Calmul şi capacitatea de a vă autovindeca cu ajutorul unor tratamente naturiste va ajută să redeveniţi optimist. Veţi avea o dispută colegială. Descoperiţi că aveţi în anturaj cunoştinţe linguşitoare care vă exploatează emoţional şi încercaţi să vă debarasaţi de aceste persoane.

Balanţa

Dorinţa de a vă împăca imediat cu una dintre rude ori chiar cu partenerul de cuplu este mare. Sunteţi solicitat în mai multe locuri simultan şi nu puteţi să refuzaţi nici o activitate, deoarece chiar dumneavoastră le-aţi proiectat.

Scorpionul

Veselia şi optimismul vă colorează din nou viaţa şi îi influenţaţi pozitiv şi pe cei din anturaj. Mai comunicativ, mai relaxat, priviţi relaţiile cu cei din jur cu mult mai multă înţelegere şi calm. Un membru al familiei dumneavoastră trece printr-o perioadă grea şi îl spijiniţi necondiţionat.

Săgetătorul

După ce relaţiile cu o parte din amicii dumneavoastră s-au depreciat semnificativ, acum vă treziţi cu ei pe cap. Apelaţi la diplomaţie şi răbdare! Chiar dacă vă doriţi mult, nu veţi putea inaliza activităţile  urgente. Dar şi mâine e o zi!

Capricornul

Spre deosebire de alte situaţii, ascultaţi sfaturile celor dragi şi le respectaţi pe cele ale persoanelor cu experienţă. Veţi fi invitat de persoana iubită într-o minivacanţă la munte, pentru a depăşi perioada proastă prin care aţi trecut de curând. Nu spuneţi nu, ci faceţi-vă bagajele, v-ar prinde bine câteva zile de odihnă şi relaxare. 

Vărsătorul

Intervalul este destul de stresant pentru persoanele care deţin funcţii importante, cu mare putere de decizie. Evenimentele se vor succeda cu rapiditate, fără a vă da vreo şansă să vă adaptaţi la schimbările radicale ce vor apărea pe neaşteptate.

Peştii

Stresul va fi pentru dumneavoastră o stare din ce în ce mai normală. Este necesar să mai fiţi prudent şi să nu mai daţi frâu liber dorinţelor, pentru că afectează alte persoane. Veţi fi atât de obosit, încât nu veţi avea timp pentru partenerul de cuplu ori familie.

ARIADNA