CF Liberty Salonta are o misiune dificilă în etapa a 20-a a seriei secunde din Liga a II-a la fotbal. Astăzi, de la ora 11.00, echipa bihoreană va întâlni, la Vânju Mare, echipa Drobeta Turnu Severin, una dintre pretendentele la promovarea în primul eşalon.

Etapa trecută, Drobeta a remizat în deplasare, în derby-ul cu Internaţional Piteşti, formaţia pregătită de Eugen Neagoe aflându-se la doar două puncte în spatele primelor două clasate, FCM Tg. Mureş şi Unirea Alba Iulia. Pe teren propriu, severinenii sunt redutabili, nepierzând niciun meci în ultimele două sezoane.
Succesul intern din jocul cu Mechel Câmpia Turzii (2-0) a fost pentru CF Liberty un "balon de oxigen", care i-a permis antrenorului Gheorghe Ghiţ să pregătească în linişte meciul de astăzi. Chiar dacă echipa gazdă este favorită în acest joc, salontanii sunt decişi "să-şi vândă cât mai scump pielea", pentru a încerca să obţină un rezultat pozitiv, mai ales că, se pare, nu au renunţat la ideea de a ataca locurile promovabile.
Formaţii probabile:
Drobeta: Pânzaru - Ignat, Gărgălie, Amzucu, Trofin, Poenaru - Mitic, Moutinho, Păun - Aldea, Bârză. Antrenor: Eugen Neagoe.
CF Liberty: Huţan - Laurenţiu Rus, Salamon, Oltean, Popovici - Chiş, Bogdan Străuţ, Coroian, Bocsfoldi - Dochiţa, Cigan. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
Programată pe Stadionul "Victoria", din Vânju Mare, partida va fi arbitrată la centru de Florin Miron (Bucureşti), asistat de Florin Potora (Turda) şi Vlad Bârleanu (Bucureşti). Arbitru de rezervă va fi Marius Bârzan (Tg. Jiu), iar observator FRF, Petre Mehedinţiu (Timişoara).