Înainte de a juca la Cupa Mureş, CSM CSU Oradea a susţinut joi seara un meci amical cu Phoenix Galați, de care a dispus lejer cu 84-67 (27-13, 18-14, 21-18, 18-22).

Branko Mirkovic, Martin Zeno, Sean Barnette, Titus Nicoară și Sean Denison au făcut parte din formula de start a campioanei care a luat o opţiune pentru victorie încă din primul sfert.

Conform siteului oficial al clubului orădean CSM a avut 51% la aruncările din acțiune, cu 19 procente mai bun decât adversarul. Sean Barnette a marcat 16 puncte,  a avut 7 recuperări și 4 intercepții, Martin Zeno - 15 puncte, iar Branko Mirkovic a încheiat partida cu 10 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. Toți cei 12 jucători înscriși pe foaia oficială au bifat minute de joc, 11 dintre aceștia reușind să puncteze.

La meciul de la Târgu Mureș au absentat Andrei Mandache și Rareș Pașca, ambii aflaţi în perioada de recuperare după accidentări.

Ieri, orădenii au jucat la Cupa Mureş cu nou promovata BCM Olimpic Baia Mare, pe care au surclasat-o cu 93-50, chiar şi în condiţiile în care antrenorul Cristian Achim a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Astăzi, de la ora 19.00, CSM CSU va întâlni BC Mureş sau Phoenix Galaţi.