Într-un duel cu cea de-a doua clasată, echipa pregătită de Călin Cheregi s-a văzut învinsă cu 0-1 (0-0) pe propriul teren de către Avântul Reghin într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Seria a 5-a a Ligii a III-a.

Cu toate că pe lângă gol, echipa din Reghin a mai avut o bară, rezultatul final a fost contrar cursului jocului deoarece bihorenii au irosit 6 ocazii clare de a marca dintre care 3 la aceeaşi fază. Mai mult, soarta partidei a fost decisă în urma unei faze controversate în care asistentul Sergiu Corb din Zalău a semnalizat un henţ în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor. După mai multe discuţii cu arbitrul de centru, acesta din urmă a decis să acorde penalty pe care Conţa l-a transformat în minutul 74. De remarcat că acelaşi „tuşier”, coincidenţă sau nu, se află la a doua decizie de acest gen împotriva echipei din Oşorhei într-un meci care nu influenţa în niciun fel ierarhia Seriei a 5-a din Liga a III-a. 

CS Oşorhei: Hava - Terebenţ (73 Chişvasi), Remeş, Pintea, Selegean (46 Coriolan Chiş) - Cuc, David - Hosu (58 Borşa), Todea, Costea - Ov. Popa.

Antrenor: Călin Cheregi.

Avântul Reghin: Negru - Inţa, Dumbrăvean, Merdariu, Şiplăcan - Modra, P. Luca, A. Luca (20 Conţa), Gabor - Covaciu, Fulop (59 Gliga).

Antrenor: Vilmoş Stoica.