Berbecul

Situaţia financiară vă va interesa destul de mult, pentru că sunteţi extrem de tipicar şi vreţi ca totul să decurgă conform unui plan. Veţi munci pentru a putea face faţă tuturor cheltuielilor şi vor exista şi momente în care veţi fi nemulţumit. În aceste zile veţi avea parte de o mulţime de evenimente.

Taurul

În familie se vor dezbate chestiuni de interes comun şi veţi avea tendinţa să vă impuneţi punctele de vedere. Nu este exclus ca în gospodărie să apară necesitatea unei reparaţii sau a unei curăţenii generale. Azi ar fi bine să vă cenzuraţi spiritul critic...

Gemenii

Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţine, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional vor fi multe de făcut, pentru că aţi rămas în urmă cu o lucrare. Este posibil să fiţi nevoit în scurt timp să faceţi o deplasare.

Racul

Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună celor din anturaj. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dumneavoastră, pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor face nici un fel de probleme.

Leul

Nevoia de comunicare cu fiinţa iubită va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu o rudă apropiată va fi destul de tensionată în aceste zile, atenţie!

Fecioara

Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni familiale. Mai bine cedaţi dumneavoastră, pentru a evita discuţiile în contradictoriu.

Balanţa

Energia dumneavoastră fizică va fi punctul forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment.

Scorpionul

Sunteţi dinamic, gata să luaţi startul în orice direcţie. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele vă vor satisface. Ideile dvs. se vor dovedi excelente şi se vor bucura de aprecierea celor din jur.

Săgetătorul

Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele mofturi. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios.

Capricornul

Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu vor întârzia prea mult. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, dar destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi considerabil.

Vărsătorul

Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini acasă pe care va trebui să le duceţi la bun sfârşit.

Peştii

De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea serioase probleme în a o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este posibil ca o rudă să se confrunte cu o problemă mai deosebită.

 

ARIADNA