Fundația Comunitarã Oradea a dat startul la depunerea proiectelor pentru cea de-a patra ediție a Swimathon Oradea, eveniment ce va avea loc ȋn 25 iunie 2016, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

 

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativã și persoanele fizice pot desfãșura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative, cauze sau proiecte diverse de implicare în comunitate.

Ca în fiecare an, ONG-urile și grupurile de inițiativã sunt invitate și încurajate sã-și înscrie proiectele pe site-ul fundatiacomunitaraoradea.ro pânã la data de 2 mai 2016. La finalul acestei perioade de înscrieri, Consiliul director al Fundației Comunitare Oradea va selecta cele zece proiecte care vor rãmâne în competiție și pentru care înotãtorii se vor prezenta la linia de start în acest an. Fundația Comunitarã Oradea încurajeazã generozitatea, solidaritatea și activismul local, oferind celor ce doresc sã se implice în rezolvarea problemelor din comunitate o modalitate de a face acest lucru. Prin intermediul unor evenimente sportive, ONG-urile se întâlnesc într-un cadru dinamic atât cu donatorii și voluntarii, cât și cu cei ce au nevoie de sprijin. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Fundației Comunitare Oradea și pe pagina de facebook a evenimentului.

„Așteptãm cu interes proiectele ONG-urilor și grupurilor de inițiativã din Bihor, pânã ȋn data de 2 mai 2016, iar apoi publicul larg, cu mic, cu mare, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, ȋn data de 25 iunie 2016, începând cu ora 10.00, sã fim împreunã pentru comunitatea noastrã!”, spune Claudia Abrudan, director executiv la Fundaþia Comunitarã Oradea.