Rapid CFR Marfă Bucureşti - CSM "U" Oradea 64-62

În ultima etapă a sezonului regulat din Divizia A la baschet feminin, CSM Universitatea Oradea a evoluat pe terenul echipei Rapid CFR Marfă Bucureşti. "Calculele hârtiei" s-au respectat, dar gazdele s-au impus la limită, cu 64-62 (21-14, 12-14, 19-13, 12-21).
După un prim "sfert" terminat de gazde cu un avantaj de şapte puncte (scor 21-14), orădencele au mai redus din diferenţă, astfel că la jumătatea partidei Rapid conducea cu 33-28. Următoarele 10 minute au aparţnut, însă, bucureştencelor, care s-au distanţat din nou, astfel că înaintea ultimului "sfert" ele conduceau cu 52-41. Ultimele 10 minute de joc au consemnat o cursă de urmărire a echipei orădene, care s-a apropiat, dar n-a reuşit să evite înfrângerea, finalul partidei consemnând victoria gazdelor cu 64-62.
În ultima etapă s-au mai înregistrat rezultatele: BC Teleorman Alexandria - BC ICIM Arad 66-82, Unirea Dej - CET Govora 44-76, U-TCRE Cluj-Napoca - Municipal Târgovişte 78-41, Sportul Studenţesc Bucureşti - CSŞ-LMK Sfântu Gheorghe 49-74, Naţional Iaşi - Olimpia Bucureşti 68-54.

Orădencele vor întâlni pe BC ICIM Arad, în play-off

După disputarea ultimei etape a sezonului regulat, se cunosc partidele din primul tur al play-off-unui, programat în sistemul cel mai bun din trei meciuri. Două dintre jocuri se vor disputa pe terenul echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat. CSM Universitatea Oradea, care a terminat sezonul pe locul 8, va avea o misiune imposibilă, urmând a întâlni pe BC ICIM Arad.
Tabloul primului tur din play-off:
BC ICIM Arad - CSM Universitatea Oradea
CSŞ-LMK Sf. Gheorghe - CET Govora
Rapid CFR Marfă Bucureşti - Sportul Studenţesc
"U"-TCRE Cluj-Napoca - BC Teleorman Alexandria.
Primele două meciuri se vor disputa în 5 şi 9 aprilie, meciul decisiv, unde va fi cazul, urmând să se dispute în 12 aprilie.