Rezultatele obţinute de Crişul Aleşd în ultimii ani şi mai ales sumele mari cheltuite fără rezultatele scontate au nemulţumit Primăria şi Consiliul Local Aleşd, care au decis ca în vară să iniţieze un alt proiect, axat pe crearea unei echipe alcătuite din tineri aleşdeni sau din împrejurimi, care în 2-3 ani să-şi propună obiective îndrăzneţe. Pentru implementarea noului proiect era nevoie de un nou Consiliu de Administraţie al Asociaţiei Sportive. Doru Balint şi Ciprian Fogoroşi au fost aleşi în funcţiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte, şi împreună cu membrii Consiliului s-au angajat să realizeze acest proiect.
Despre realizările şi planurile de viitor ale conducerii am stat de vorbă cu Doru Balint, Ciprian Fogoroşi şi antrenorul Viorel Domocoş. O primă condiţie pentru obţinerea unor rezultate pozitive o reprezintă asigurarea unui ambient necesar şi plăcut pregătirii actului sportiv. Astfel, au fost recondiţionate vestiarele, care au fost faianţate, gresiate, dotate cu uşi şi geamuri din termopan, boilere noi. Tribuna a fost renovată şi pregătită pentru montarea în primăvară a 300 de scaune. Terenul de joc a fost refăcut, nivelat şi reînsămânţat. S-a curăţat pista, care din primăvară va fi gazonată.
În spatele tribunei se va amenaja un mini-teren gazonat, pentru antrenament (40/40), iar terenul 2 va găzdui meciurile juniorilor. Şi băncile de rezervă vor îmbrăca un aspect modern.
Prin eforturile şi seriozitatea de care au dat dovadă, Doru Balint şi Ciprian Fogoroşi au câştigat încrederea Primăriei, Consiliului Local şi sponsorilor. Începutul este de bun augur. Sperăm ca pe viitor şi alţi sponsori potenţiali să se alăture acestui proiect, contribuind la înfrumuseţarea bazei sportive şi susţinerea unei echipe reprezentative a oraşului.
În plan sportiv, ambiţiosul antrenor Viorel Domocoş se declară mulţumit de realizările obţinute în acest tur de campionat, încheiat pe locul 6, cu 25 de puncte. Clasarea este rodul muncii unui lot de jucători cu vârste între 14 şi 20 de ani, care s-au bucurat de permanenta atenţie a conducerii, mai ales în primele 4 etape, când tinereţea şi lipsa de experienţă i-au făcut să înregistreze înfrângeri. Seriozitatea, disciplina şi munca la antrenamente şi meciuri sunt cuvintele de ordine pe care le promovează antrenorul Viorel Domocoş. Are încredere în viitor, simţind apropierea de echipă a Primăriei şi a conducerii administrative, factori importanţi în valorificarea potenţialului sportiv al jucătorilor.