Sportivii de la Clubul "Crişul Negru" Ştei au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Concursul internaţional de karate "Tatami Team Cup", care s-a desfăşurat la Budapesta. La această competiţie au participat karateka de la 47 de cluburi din şase ţări.
Toţi cei trei sportivi legitimaţi la clubul şteian, unde sunt antrenaţi de prof. Alin Paşca, au reuşit evoluţii apreciate, reuşind să urce pe podium. Astfel, Sorin Vesa (categoria 16-17 ani) a reuşit să ocupe primul loc la +75 kg. La aceeaşi categorie de vârstă, dar la -75 kg, Tudor Fofiu s-a clasat pe locul III. Cel de-al treilea sportiv deplasat în Ungaria, Paul Coroiu a încheiat competiţia pe locul III, la -70 kg.
Rezultatele obţinute sunt cu atât mai valoroase, cu cât au fost obţinute la categoria de cadeţi. Deplasarea în Ungaria s-a făcut cu ajutorul Clubului Sportiv "Crişul Negru" Ştei şi a părinţilor sportivilor.
În data de 24 noiembrie, sportivii şteieni vor participa la Campionatul Naţional interstiluri, rezervat cadeţilor, juniorilor şi seniorilor, care se va desfăşura la Braşov. În municipiul de la poalele Tâmpei, CS "Crişul Negru" va fi reprezentat de Dănuţ Jurcă, Sorin Vesa, Marius Bocşa, Paul Coroiu, Tudor Fofiu, care vor fi însoţiţi de prof. Alin Paşca.