Societatea Comercială COMINCA S.A. Oradea are o istorie de aproape 120 de ani, conform documentelor existente la arhivă, devenind şi menţinându-se unul dintre cei mai mari producători, pe plan naţional, de preparate din carne. O asemenea tradiţie are însă şi atributele calităţii produselor şi a serviciilor pe care le furnizează S.C. Cominca Oradea. Nu este o afirmaţie gratuită, mai ales că, începând cu 23 ianuarie 2006, această societate comercială a primit confirmarea oficială pentru eforturile făcute în implementarea sistemului de management al calităţii, în conformitate cu principiile ISO 9001 şi HACCP. "De câteva zile, avea să ne spună, ieri, dl Lucian Blănariu, responsabil marketing în cadrul S.C. COMINCA S.A. Oradea, Cominca a primit certificatul TUV CERT eliberat de cel mai cunoscut institut de certificare TUV Rheinland InterCert Kft din Germania". Coincidenţă sau nu, această certificare oficială privind managementul calităţi vine într-un an în care s-a înregistrat la Cominca o creştere economică de 75% marcată prin dezvoltarea celor două mari grame de produse "Cominca" şi "Casa Gruia". Aşa cum avea să remarca dl Jean Louet, managerul general al S.C. Cominca S.A. Oradea, "această confirmare oficială primită prin Certificatul TUV CERT este, pe de o parte, rodul muncii echipei noastre care, de-a lungul timpului, a menţinut un standard înalt în ce priveşte calitatea, iar pe de altă parte este rodul modernizării şi tehnologizării procesului de producţie, fără a pierde din tradiţia şi experienţa regională".