Berbecul

Nu trebuie să fiţi prieten cu toată lumea, dar un ton profesional şi maniere elegante vă vor permite să păstraţi relaţiile necesare desfăşurării unei activităţi corespunzătoare la locul de muncă. Sentimental - perioada este  una  relaxată.

Taurul

Nu are rost să continuaţi să speraţi în ceva ce vi s-a refuzat categoric. Căutaţi alte oportunităţi de a obţine ceea ce doriţi, le veţi găsi, fără nici o îndoială! Sănătatea este bună.

Gemenii

Trebuie să perseveraţi  la locul de muncă, chiar dacă la început lucrurile par să vă fie potrivnice. Nesiguranţa nu ar trebui să vă împiedice să obţineţi ce vreţi. Păstraţi-vă receptivitatea la noutăţi.

Racul

Căutaţi cu înfrigurare o excepţie de la regula generală, care v-ar ajuta să demonstraţi principiul în care credeţi. Nu e nimic rău în asta, ba chiar e bine, ţinând  seamă de faptul că e vorba despre...dragoste!

Leul

Nu este uşor să câştigaţi aprobarea unei persoane,  mai ales că aceasta este de sex opus, dar poate că nici nu trebuie. Ceea ce este important este să credeţi dumneavoastră în ceea ce faceţi! Financiar - este posibilă o surpriză plăcută.

Fecioara

Nu încercaţi să răspundeţi criticilor, este inutil. Mai degrabă încercaţi să determinaţi oamenii să-şi ia propriile decizii şi să nu vă mai încarce pe dumnevoastră cu responsabilităţi în plus. Sănătatea este excelentă!

Balanţa

Sunteţi presat(ă) de o situaţie financiară, trebuie să o rezolvaţi şi nu prea ştiţi cum anume să procedaţi. Solicitaţi sfatul unei persoane de încredere, poate  chiar ar fi bine să vă luaţi inima în dinţi şi să-i cereţi nişte bani! În plan sentimental - perioadă calmă.

Scorpionul

Este mai uşor să vă supăraţi decât să vă daţi osteneala să înţelegeţi cu adevărat intenţia şi motivele celuilalt. Trebuie însă să evitaţi complicaţiile şi să rezistaţi cât mai mult pe baricade, mai ales că este vorba despre  persoana iubită.

Săgetătorul

Vi se forţează mâna, dar nu vreţi să daţi dovadă de slăbiciune. Lăsaţi lucrurile să se lămurească de la sine, oamenii vor vedea singuri care este adevărul. Sănătatea vă susţine şi în această perioadă.

Capricornul

Uneori vă bazaţi pe alţii fără să vă daţi măcar seama. Încercaţi să duceţi chiar dvs. la bun sfârşit o sarcină profesională şi veţi vedea că veţi  fi apreciat(ă) de către cei din jur. Succes!

Vărsătorul

Nu excludeţi posibilitatea de a schimba tactica de acţiune. Nu vă lansaţi în discuţii contradictorii cu persoane asupra cărora argumentele nu au nici o putere, mai bine căutaţi soluţiile cele  mai paşnice şi mai uşor de pus în  practică.

Peştii

Este uimitor cât de repede reuşiţi astăzi să finalizaţi un proiect care, până ieri, v-a  dat serioase bătăi de cap. Trebuie să vă continuaţi munca cu aceeaşi abnegaţie şi  veţi vedea că, în scurt timp, veţi fi şi recompensat(ă). Sănătatea este bună.

ARIADNA