Berbec
Aveţi tendinţa să cheltuiţi prea mult, atenţie, puteţi rămâne cu punga goală! Dacă nu vă temperaţi, contrul bancar va avea de suferit. În general, aveţi un tonus bun şi un psihic puternic.
Taurul
În viaţa sentimentală vă arătaţi mai disponibil ca de obicei. Dacă aveţa deja pe cineva, partenerul de viaţă va fi încântat să vă vadă atât de expansiv în sentimente. Sănătatea este bună.
Gemenii
Viaţa sentimentală este stabilă, iar lucrurile decurg într-un mod armonios, între dvs. şi partener. Profitaţi de zilele de sărbători ca să ieşiţi in lume şi să vă faceţi remarcat.
Racul
Este o zi bună pentru a vă dedica unei munci în scop umanitar. Dacă aveţi lucruri importante de rezolvat acasă, faceţi-le în prima parte a zilei, când aveţi destulă linişte ca să vă puteţi concentra.
Leul
Gândiţi de două ori înainte de a vorbi. Indiferent de grijile sau problemele pe care le aveţi, eliberaţi-vă de acestea. Sănătatea cere mai multă odihnă, atenţie!
Fecioara
Veţi duce la bun sfârşit planurile făcute pentru sărbători. Faceţi în aşa fel încât să terminaţi de rezolvat toate sarcinile, pentru a vă putea dedica familiei.
Balanţa
Reuşiţi să vă arătaţi mai deschis faţă de ceilalţi, mai înţelegător şi mai comunicativ. De acum, este timpul să fiţi foarte atent atunci când relaţionaţi cu lumea.
Scorpion
În a doua parte a zilei munciţi cot la cot cu partenerul de viaţă la ceva ce ţine de casă. Vă organizaţi activităţile, astfel încât să terminaţi, la timp,tot ce aveaţi de făcut de sărbători.
Săgetătorul
O zi bună, cu multe drumuri de făcut, dar şi cu o seară pe cinste,m petrecută alături de cei dragi. Buna dispoziţie va fi la ea acasă şi vă veţi simţi excelent!
Capricornul
Situaţia financiară este stabilă, în ciuda cheltuielilor de sărbători. Cheltuielile sunt compensate de banii care vă intră în cont, unii dintre ei fiind pur şi simplu o surpriză frumoasă.
Vărsătorul
Ştiţi cum să vă puneţi în valoare calităţile. Vă regăsiţi întreaga încredere în pripria persoană, ceea ce vă ajută mult. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită în această perioadă.
Peştii
Responsabilităţile familiale devin prioritare. Apreciate vor fi activităţile legate de căminul intim. Vă aflaţi într-o perioadă excelentă! La fel e şi sănătatea.