Berbecul
Dimineaţă aveţi o neînţelegere cu o rudă mai în vârstă. Este indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele. Nu încercaţi nici un fel de speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi!
Taurul
Nu vă convine nimic şi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva. Este o stare de spirit trecătoare. Păstraţi-vă calmul, pentru că riscaţi să declanşaţi o ceartă în toată regula!
Gemenii
Dimineaţă s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza unor probleme financiare. A venit momentul să înapoiaţi unei rude o sumă împrumutată mai demult, dar nu aveţi de unde. Apelaţi la prieteni.
Racul
Este posibil să aveţi discuţii în familie din cauza banilor. Evitaţi călătoriile şi nu încercaţi să faceţi mai mult decît se poate! Vă sfătuim să vă odihniţi şi să evitaţi eforturile deosebite.
Leul
Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simtul practic. Evitaţi călătoriile şi întîlnirile de afaceri. Relaţiile sentimentale pot merge mai bine, dacă vă ocupaţi mai mult de problemele familiei.
Fecioara
Sunteţi nervos, pentru că trebuie să renuntaţi la o călătorie în interes de familie. Este de preferat să staţi acasă, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.
Balanţa
S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui partener de afaceri. Se pare că nu vă înţelegeţi asupra problemelor financiare. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea. Încercaţi să vă destindeţi!
Scorpionul
Dimineaţă, evenimente neprevăzute vă dau programul peste cap. Nu este cazul să vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri, pentru că s-ar putea să fiţi dezamagit. Păstraţi-vă calmul!
Săgetătorul
Simţiţi nevoia să faceţi o investiţie importantă pentru cămin şi intenţionaţi să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor, iar intuiţia nu vă ajută prea mult.
Capricornul
Vă sfătuim să fiţi mai atent la problemele celor apropiaţi. Partenerul de viaţă s-ar putea chiar să vă reproşeze că aţi devenit indiferent. Fiţi prudent, mai ales în chestiuni financiare!
Vărsătorul
Nu este momentul să începeţi noi activităţi. Nici călătoriile nu sunt recomandate. Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, în urma unui telefon primit de la un partener de afaceri.
Peştii
Dimineaţă aveţi tendinţa de a fi irascibil. Nu este exclus să provocaţi o ceartă. Limitaţi-vă la activităţi de rutina şi încercaţi să vă odihniţi mai mult! Oboseala acumulată vă marchează.