După trei eşecuri consecutive, unul în campionat cu Steaua şi două în Liga Campionilor, cu Pinar Karsiyaka şi Maccabi Rishon LeZion,CSM CSU Oradea încearcă să revină pe linia de plutire odată cu meciul împotriva SCM U Craiova din etapa a 6-a a Ligii Naţionale de baschet masculin. Partida are loc astăzi, de la ora 17.00, la Arena "Antonio Alexe", fiind televizată de Digi Sport 3.

 

Cu un bilanţ de trei victorii şi două eşecuri, CSM CSU Oradea se află pe locul 2, cu 8 puncte, iar SCM U Craiova este a 7-a, cu 6 puncte, din două succesuri şi două înfrângeri. Ierarhia este relativă în acest moment, pentru că nu toate echipele au acelaşi număr de jocuri, majoritatea având cu unul sau chiar două mai puţin disputate. Favorită să obţină un rezultat pozitiv, echipa orădeană trebuie să fie foarte atentă cu un adversar periculos, capabil de surprize. De văzut şi în ce măsură campioana va resimţi oboseala acumulată în urma programului dens şi a deplasărilor din ultima perioadă.

Celelalte meciuri ale etapei a 5-a: U BT Cluj-Napoca - BCM Olimpic Baia Mare (ora 19.00); Phoenix Galaţi - Steaua Bucureşti (ora 20.00), ambele astăzi; Dinamo Bucureşti - BC CSU Sibiu (mâine, ora 20.00, Digi Sport 4); BC Mureș Târgu Mureș - SCM Timișoara (luni, ora 18.00, Digi Sport).