Arieşul Turda - FC Bihor

 

FC Bihor începe campionatul ligii a II-a la Turda contra unei echipe Arieşul, care şi-a remaniat şi ea semnificativ lotul în pauza competiţională. Dacă la echipa orădeană s-a făcut o infuzie de tineret dinspre Liberty, Arieşul şi-a garnisit efectivul cu jucători mai experimentaţi. Partida va avea loc astăzi de la ora 11.00.

 

Confruntată cu mari datorii, echipa turdeană a fost cât pe ce să fie retrogradată în eşalonul trei din această cauză, dar până la urmă Federaţia Română de Fotbal a manifestat înţelegere faţă de problemele lor şi i-a menţinut în eşalonul secund. FC Bihor şi-a propus să profite de situaţia delicată a turdenilor şi să plece cu punct(e) din fieful unui adversar, totuşi, incomod. În intersezon, la echipa turdeană s-a format o veritabilă colonie de foşti componenţi ai FC Bihor. Aici au ajuns Ţîrca, Gongolea, Mihu, Cătălin Bucur şi V. Florea. O mână de ajutor a primit Arieşul şi din partea Universităţii Cluj, care i-a împrumutat pe "închizătorul" Bogdan Dolha, fundaşul central Fabian Teuşan, mijlocaşul de bandă Radu Danciu şi atacantul nigerian Nwakaeme Anthony Nnatuzor "Tony", toţi putând fi utilizaţi în runda inaugurală.

În schimb, în calculele antrenorului orădean Gheorghe Ghiţ nu intră Coroian, Botond, Bujor, toţi cu probleme medicale, şi Bartos, care nu are, deocamdată, drept de joc. Rămas cu doar un portar valid, Fildan, "principalul" lui FC Bihor a apelat la juniorul Pop, de la grupa pregătită de Gheorghe Silaghi.

 

Lotul FC Bihor pentru turul campionatului:

Portari: Călin Fildan, Cătălin Bujor, Bartos Attila, Sorin Pop

Fundaşi: Bogdan Toc, Dumitru Muscă, Sergiu Oltean, Sorin Tegzeş, Răzvan Lupu, Paolo Yanchuk, Bogdan Ţoca

Mijlocaşi: Cătălin Chiş, Cristian Danci, Mihai Deaconescu, Andrei Coroian, Iulian Petrache, Dumitru Copil, Alexandru Sorian, Andrei Sulea, Botond Birtalan

Atacanţi: Adrian Markus, Florin Pop, Dacian Bârză, Andrei Florean, Hadji.