Asociaţia Star Vivere, în parteneriat cu Primăria Oradea, Consiliul Judeţean Bihor şi Direcţia de Implementare Proiecte Bihor, organizează la finele acestei săptămâni, pe scena Teatrului Regina Maria - Szigligeti Szinhaz, cea de-a patra ediţie a Festivalului Star Vivere Music Revolution!

 

La start s-au aliniat 84 de copii şi adolescenţi din toată ţara, cu vârste între 4 şi 21 de ani,  încadraţi în şase grupe. Concursul va debuta vineri, 11 noiembrie, de la ora 14.00, pe scena teatrului, în faţa unui juriu alcătuit din vedete de primă mână. În premieră, Cezar Ouatu şi Alin Pascal vor fi prezenţi în Oradea, alături de juraţii Nico, Mihaela Tatu, Doina Bentu şi Ovidiu Lazăr. Preşedintele juriului este Mihai Alexandru.

Încă de la prima ediţie Festivalul Star Vivere Revolution a fost cotat ca unul dintre cele mai importante evenimente de gen. Un festival frumos, în care competiţia este acerbă. Evenimentul s-a remarcat şi prin unicitate, atât în ce priveşte condiţiile de desfăşurare, cât şi facilităţile oferite concurenţilor şi însoţitorilor.

Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11.00, la va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Continental un open meeting în cadrul căreia concurenţii şi părinţii vor afla de la membrii juriului care sunt concluziile acestei ediţii. De la ora 15.00, la Teatrul Regina Maria, va avea loc decernarea premiilor. În cadrul galei de premiere vor susţine recitaluri Cezar-The Voice, Alin Pascal, Nico, Ovidiu Lazăr şi Ela Trandafir, marea câştigătoare de anul trecut.

Intrarea publicului la concurs sau la gala de premiere este gratuită.

Partenerul evenimentului este Teatrul Regina Maria.