Berbecul

Astăzi vă aflaţi sub semnul favorabil al astrelor, afacerile decurg aşa cum doriţi, vă vor intra nişte bani la bugetul casei. Sentimental - perioada este liniştită, nu sunt de aşteptat evenimente care să vă dea peste cap programul stabilit cu atâta atenţie.

Taurul

Unul dintre partenerii de afaceri vă dă veşti bune, daţi fuga acasă pentru a discuta cu persoana iubită. Sănătatea înregistrează cote maxime în această zi, randamentul va fi, deci, pe măsură!

Gemenii

Rezolvaţi cu multă abilitate o situaţie presantă, legată probabil de bani. După amiază -răsflaţi uşurat(ă), aţi dus la îndeplinire tot ceea ce v-aţi propus pentru această zi. Poate faceţi o ieşire cu partenerul(a), v-ar face bine puţin aer curat!

Racul

Proiectul dvs. într-o afacere nu va obţine avizul şefului, aşa că nu este exclus să începeţi ziua cu...stângul. Răbdare, calm şi diplomaţie, acestea sunt sfaturile pe care vi le oferă astrele pentru această zi.

Leul

Vă aflaţi într-un moment de cumpănă, dar fiţi liniştit(ă), totul va fi bine, ba chiar mult mai bine decât credeţi acum! Acasă - vă aşteaptă o rudă sosită de la drum lung, aşa că în după amiaza acestei zile veţi sta la poveşti cu persoana în cauză!

Fecioara

Nu aveţi astăzi altă posibilitate decât aceea de a acţiona în plan concret. Orice amânare vă poate costa bani, nu staţi pe gânduri, procedaţi ca atare, acest lucru dacă doriţi să vă meargă bine în perioada următoare.

Balanţa

Profitaţi de o situaţie conjuncturală favorabilă în nişte relaţii cu autorităţile. Ziua stă în general sub semnul benefic  al astrelor, inclusiv în ceea ce priveşte relaţia sentimentală.

Scorpionul

Sănătatea poate trage unele semnale de alarmă, atenţie maximă, evitaţi suprasolicitările! Încercaţi să vă scurtaţi ziua de lucru, staţi mai mult acasă, organismul dvs. cere mai multă odihnă!

Săgetătorul

Este timpul să faceţi deplasarea pe care v-aţi planificat-o acum câteva zile, vă veţi întoarce acasă cu buzunarele pline de bani! În dragoste - perioada este calmă, nu sunt de aşteptat evenimente deosebite.

Capricornul

Zi destul de bună, chiar dacă pare niţeluş monotonă. Dar tocmai pentru că este aşa, ocupaţi-vă de treburile gospodăreşti, cam neglijate în ultimul timp. Sănătatea este bună.

Vărsătorul

Aveţi câteva obiecţii la propunerile unui partener de afaceri, nu este exclus ca de aici şi până la o ceartă zdravănă să nu fie decât un singur pas! Astrele vă sfătuiesc să aveţi la îndemână arma diplomaţiei, numai aşa veţi obţine rezultatele sperate.

Peştii

O zi destul de calmă, munciţi - nu cu multă tragere de inimă, e drept. Acasă, veţi fi obligat(ă) să duceţi la îndeplinire unele sarcini trasate de partenerul(a) de viaţă. Sănătatea vă susţine eforturile.

ARIADNA