După cea de-a doua etapă din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal, singura echipa bihoreană ce activează la nivelul acestui eşalon a rămas cu un singur punct. Astfel, în partida ce s-a disputat pe terenul din Alparea, CS Oşorhei a pierdut cu 1-2 (0-2) duelul cu una dintre favoritele la promovare, Avântul Reghin.

Tânăra echipă pregătită de Gheorghe Silaghi s-a văzut învinsă la finele unui joc în care a întâlnit un adversar mult mai experimentat. Acesta a fost principalul motiv care a condus spre acest deznodământ. Evoluţia ştearsă din prima parte, perioadă în care Avântul Reghin a punctat de două ori prin Bogdan Stavilă în minutul 8 şi Tudor Sbârcea în minutul 36 nu a putut fi compensată în repriza a doua. În ciuda evidentei reveniri de formă a bihorenilor, care au redus din diferenţă în minutul 62 prin Sergiu Ban, cel care a transformat un penalty acordat pentu un henţ comis în careu de către unul dintre jucătorii echipei oaspete, duelul s-a terminat cu victoria echipei mureşene. De menţionat că în ultimele 10 minute, CS Oşorhei a jucat în inferioritate numerică după ce fundaşul dreapta, Răzvan Pop, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. „Am întâlnit o echipă bună, în faţa căreia am făcut multe greşeli nepermise, în prima repriză, greşeli care ne-au costat. În repriza a doua ne-am revenit, am reuşit să şi înscriem, dar în ultimele zece minute am rămas în zece. Sper ca jocul nostru să se lege tot mai bine de la un meci la altul", avea să declare la finalul partidei Gheorghe Silaghi, antrenorul CS Oşorhei.

CS Oşorhei: Hava – R. Pop (min. 80 eliminat), R. Gal (min. 58 Moskola), Remeş, Şumălan – Cornea (min. 39 C. Chiş), V. Petricău (min. 58 Boka) – Lorincz, Haş – ctp., Chiş-Toie (min. 78 Cacovean) – S. Ban. Antrenor: Gheorghe Silaghi.

Avântul Reghin: Husar – Laszlo, Merdariu, Sîplăcan, Truţa – ctp. - Gliga, P. Luca, Sbârcea, Moraru – Murar şi Stavilă. Antrenor: Andrei Enyedy.