DECESE

 

* “Moartea este liman de uşurare pentru noi oamenii, prin ea trecem la viaţa veşnică, după care suspinăm noi muritorii de atâta vreme”.

IRINA STAN,

VERONICA FORIŞ,

ANA PANTIŞ,

VALENTIN CARL KLEIN,

AUREL IRIMIA BRISCAN,

MARIA MÂNZ,

ILONA MARIAN,

ANA POP,

FLOARE POP,

IOSIF POP,

VICTORIA DUBĂU,

TEODOR TODUŢA,

IULIA MATEAŞ,

PARASCHIVA BALLA,

SANDOR BORBELY,

JULIANNA KIGYOSI,

GEZA MIHALY,

KAROLY KOCSIS,

ISTVAN JAKAB,

LASZLO CZIBULA,

ERZSEBET PAPP,

IREN MARKUS.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu durere în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a cumnatei şi mătuşii noastre

LENUŢA MANEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Cumnatul Manea Teodor şi soţia Maria, nepoata Borz Laura cu familia. (3491)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere pentru nepotul şi verişorul nostru, Adrian Manea cu familia sa, în aceste momente grele când se despart pentru totdeauna de draga lor mamă, soacră şi bunică

LENUŢA MANEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Unchiul Ghiţă Manea, cu familia. (3492)

 

* Cu adâncă durere în suflete şi nespusă tristeţe în inimi anunţăm trecerea în veşnicie a celui care ne-a fost tată, socru şi bunic

KAROLY KOCSIS,

de 80 ani. Înmormântarea are loc azi, 2 mai 2017, ora 13.00, din Capela Orăşenească. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica Maria, ginerele Remus, nepoţii Remuszka şi Zsolti. (3490) 

 

* Ne-am despărţit cu durere în suflete de dragul nostru soţ şi tată, cel care a fost

AUREL VIOREL BRISCAN.

Parastasul de 9 zile se va ţine în data de 7 mai 2017, ora 11.30, la Biserica din satul Mizieş. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Le mulţumim din suflet celor care au fost alături de noi, în aceste clipe grele: vecinii din Oradea, Mizieş de Beiuş, rudelor şi colaboratorilor. Soţia Florina, fiul Vlad.

 

* A plecat dintre noi şi ne-a lăsat în suflete un gol imens, bunul nostru verişor şi prieten

VASILE PURLE,

din Ştei. Te vom păstra în inimile noastre aşa cum ai fost, om bun, cinstit şi corect. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Tu, Aurina, primeşte condoleanţele noastre şi să-ţi dea Dumnezeu putere să rezişti tragicului eveniment. Familiile Purle Ioan, din Oradea şi Purle Antim, din Miercurea-Ciuc. (3493)

 

* Cu adâncă durere anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost soţ, tată, socru şi bunic

IOSIF POP,

în vârstă de 77 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 mai, ora 14.00, din Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soţia Ilona, fiica Lucia, fiul Ciprian, ginerele Olimpiu, nepoţii Alin şi Andrei.

 

 

COMEMORĂRI

 

 * Cu durere mare în suflete şi cu lacrimi în ochi comemorăm azi, 2 mai, un an de la trecerea la cele veşnice a iubitei noastre mame, soacre şi bunici,

ANA GABRIAN,

din Tileagd. Dumnezeu s-o ierte şi să-i dea odihnă veşnică. Familia îndurerată. (3435)

 

* Timpul nu a reuşit să şteargă durerea şi tristeţea, care s-a aşezat în sufletele noastre în urmă cu 13 ani, când moartea nemiloasă l-a luat de lângă noi, pe iubitul nostru fiu, frate, cumnat şi unchi,

SERGIU LUPU.

Nu va exista zi cât vom trăi pe acest pământ să nu îţi purtăm în suflet amintirea. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică şi să te odihnească în pace. Tatăl Mircea. (3478)