Berbecul

O perioadă importantă pentru relațiile cu cei din jur. Este posibil să vă desprindeţi din unele parteneriate, fie că este vorba despre o relație de cuplu sau o relație de colaborare profesională. Astrele vă sfătuiesc la mai multă odihnă.

Taurul

Fiţi prudent în relațiile colegiale, pentru că există riscul să vă implicaţi în controverse gratuite. Ocupaţi-vă numai de îndatoririle dumneavoastră și lăsaţi-i pe ceilalți să se ocupe de ale lor. Sănătatea este vulnerabilă în continuare.

Gemenii

Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană. Fie la serviciu se aranjează lucrurile și veţi avea suficient timp și pentru dumneavoastră, fie sănătatea se îmbunătățește vizibil și veţi putea desfășura activități recreative de anvergură.

Racul

În prima parte a zilei aveţi multe treburi acasă, mai ales că este nevoie de unele mici reparații, acum că sunteţi în aşteptarea sărbătorilor. Apelaţi la ajutorul specialiștilor pentru orice informație de care aveţi nevoie!

Leul

Aveţi multe drumuri de făcut și de vorbit cu multă lume. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt uşor conflictuale, deci maximă atenţie! Segmentul familial și domestic intră într-o nouă etapă. Schimbări în mediul familial - vânzări și achiziții de bunuri casnice sunt posibile.

Fecioara

Dozaţi-vă eforturile, selectaţi prioritățile și orientaţi-vă numai spre oameni de bună calitate. Prudență în privința cheltuielilor, pentru că tentația investițiilor nefondate este mare și dificil de contracarat.

Balanţa 

Depuneţi eforturi conștiente să vă înțelegeţi atât cu dumneavoastră înşivă, cât și cu ceilalți, deoarece există riscul să distrugeţi relații și situații benefice care ar trebui păstrate. Financiar se conturează noutăți.

Scorpionul

Dialogurile cu prietenii vă ajută să vă lămuriţi aspectele profesionale care au dus la restricțiile financiare din ultima vreme. Cu toate că sunteţi plin de energie, dornic de a vă schimba radical viața pe toate planurile, ceva vă ține pe loc. Evitaţi să vă divulgaţi intențiile, planurile de viitor!

Săgetătorul

Relațiile cu persoanele din jur sunt foarte active prin discuții aprinse și prin acțiuni comune de anvergură. Feriţi-vă de cheltuieli suplimentare în această perioadă, riscaţi să rămâneţi fără bani!

Capricornul

O perioadă în care sunteţi foarte activ în plan profesional, mai ales că provocările vin dinspre șefi sau colegi de muncă. Controlaţi-vă tendința de a riposta la orice vine din partea vreunei autorități.

Vărsătorul

Gândurile și faptele vă sunt legate de călătorii sau de studii pe termen lung. Se recomandă prudență, întrucât pot apărea diverse piedici în realizarea planurilor. Felul în care vorbiţi îi poate deranja pe ceilalți, deoarece, fără să vă daţi seama, folosiţi note sarcastice.

Peştii

Cheltuieli majore pe taxe, facturi, investiții pe termen lung! Datorită relațiilor cu rudelşe, cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc vizibil.

ARIADNA