DECESE

 

* "Ce este moartea, zice Sf. Ambrozie, decât îngroparea păcatelor?"

ALEXANDRU CHEREGI,

MARIA CRĂCIUN,

HERMINA LUPŞA,

ILEANA POPA,

MARIA JOZSA,

SANDOR-DANIEL PEK.

În aceste momente grele şi pline de tristeţe transmitem un gând de alinare şi mângâiere familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu-Servicii Funerare NON-STOP "La Capătul Drumului" S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunţăm trecerea la cele veşnice a celei mai iubite mame, bunici şi străbunici,

MARIA GHENŢ,

din Surduc. Fiica Mărioara, ginerele Buda Daniel şi copiii, din Oradea. (5449)

 

* Suntem alături de prietenii noştri, Buda Daniel şi Mărioara, la pierderea celei care a fost mamă, soacră şi bunică,

MARIA GHENŢ,

din Surduc. Sincere condoleanţe. Familia Cicort Doru şi Any, din Oradea. (5448)

 

* Cu sufletul îndurerat, ne despărţim de dragul nostru tată, soţ şi bunic,

IOAN TOTORAN,

care a trecut la cele veşnice la vârsta de 63 de ani. Dumnezeu să-i hărăzească odihna veşnică în Împărăţia Sa. Înmormântarea are loc azi, 19 aprilie 2010, ora 13.00, în localitatea Peştera, de la nr. 89/A. Familia. (5466)

 

* Cu inima împietrită de durere, anunţăm moartea fulgerătoare a dragului nostru

IOAN TOTORAN,

de 63 de ani. Înmormântarea are loc azi, 19 aprilie 2010, ora 13.00, în localitatea Peştera, comuna Aştileu. Să-i fie ţărâna uşoară. Fiicele Andreea şi Loredana. (5460)

 

* Cu inima îndurerată, anunţăm moartea fulgerătoare a celui care a fost

IOAN TOTORAN,

de 63 de ani. Dumnezeu să-l odihnească. Sora Maria, cumnatul Gavril, nepoţii Gabriel şi Adela. (5461)

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în suflete, ne despărţim de iubita noastra soră, cumnată şi mătuşă,

ing. FLOARE COSTE.

Înmormântarea va avea loc marţi, 20 aprilie, ora 13.00, în Seghişte. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Baicu, din Câmpani. (5465)

 

* Ne exprimăm profunda compasiune şi ne alăturăm familiei Tarţa, în suferinţa pricinuită de trecerea în nefiinţă a celui care le-a fost tată, socru şi bunic. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Puşcaşiu. (5468)

 

 

* Împărtăşim durerea familia Tarţa, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veşnicie a scumpului lor tată şi socru. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fam. Adrian Bucur.

 

* Suntem alături de familia Tarţa în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în veşnicie a dragului lor tată şi socru. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fam. Mugur Poinar.

 

* Suntem alături de colega noastră d-na Jeni Tarţa, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în eternitate a scumpului său socru. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei să îi dea puterea să meargă mai departe. Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

 

 

* Suntem alături de colega noastră Jeni Tarţa, la durerea pricinuită de trecerea în nefiinţă a socrului său drag,

AUGUSTIN TARŢA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Serviciului de Ordine Publică. (5470)

 

* Cuvintele nu pot exprima durerea care o simt acum la despărţirea de fratele meu drag,

dr. GAVRIL CACUCI,

din SUA. Fiind cel mai mare, ne-ai ocrotit mereu. Ai avut un suflet nobil, plin de bunătate pentru toţi cei din jur. Dumnezeu să te odihnească în pace. Fratele Dumitru cu familia. (5462)

 

* Cu durere în suflete, ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag,

dr. GABRIEL CACUCI,

din SUA. A fost un om deosebit, şi-a dedicat întreaga viaţă vindecării semenilor săi. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veşnică. Un gând de mângâiere şi alinare pentru verişorul nostru Dan. Nepoata Felicia Sotoc cu familia. (5463)

 

* Cu lacrimi în ochi şi cu durere în suflete, ne despărţim de unchiul nostru drag,

dr. GAVRIL CACUCI,

din SUA. Îţi mulţumim că ai existat. Nu te voi uita niciodată. Suntem alături de verişorul nostru Dan în această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepotul dr. Cacuci Ovidiu cu familia. (5464)

 

* Am aflat cu adâncă tristeţe despre trecerea la cele veşnice a celui care a fost un OM bun, cu suflet mare, unchiul nostru drag,

VASILE NISTOR.

Sincere condoleanţe, gânduri de mângâiere şi alinare pentru mătuşa Maria, verişoarele Doina şi Dana cu familiile lor, la marea durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoata Veturia Hiriş cu soţul Teodor şi fiicele Teodora şi Dana cu familiile. (5421)

 

* Suntem alături de doamna Mărioara Nistor, în aceste momente grele, pricinuite de moartea soţului ei drag,

VASILE NISTOR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei lui să-i dea puterea de a-l conduce pe ultimul drum. Familia Gligor Mihai şi Mioara, din Oradea. (5469)

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care a fost soţ, tată, socru şi bunic,

ALEXANDRU CHEREGI,

în vârstă de 74 de ani (născut în Pişcolt, jud. Satu Mare). Înmormântarea are loc azi, 19 aprilie 2010, ora 13.00, de la Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia îndoliată.

 

* N-am să uit niciodată acea zi însorită, dar tristă, de primăvară, când sufletul cel mai bun din lume s-a stins, când ochii celei care a fost pentru mine unicul sprijin în viaţă,

MARIA CRĂCIUN

(a Monii, din Tulca), de 91 de ani, s-au închis pentru totdeauna şi nu aveau să mă mai mângâie cu privirea lor duioasă şi senină niciodată. Dragostea ta m-a ocrotit toată viaţa, mâinile tale firave au trudit pentru mine, iar privirea ta m-a învăluit cu căldură până în ultima clipă. O vom conduce pe ultimul drum pe cea care ne-a fost cea mai iubită mamă şi soacră azi, 19 aprilie, ora 14.00, de la Capela Haşaş. Nu te vom uita niciodată. Fiica Lenuţa şi ginerele Cornel.

 

* Dacă se stinge o flacără, o aprinzi din nou, dar dacă se stinge o viaţă o plângi mereu. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet cald s-a ridicat la cer, aproape de Dumnezeu, lăsându-ne cu ochii înlăcrimaţi şi inimile zdrobite de durere. Ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost cea mai dragă şi scumpă bunică din lume,

MARIA CRĂCIUN.

Te-am iubit şi te vom iubi mereu şi-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să te aşeze între cei drepţi şi să-ţi vegheze somnul de veci. Nepoata Mariana şi nepoata Alina cu soţul Cristian.

 

COMEMORĂRI

 

* S-a stins fulgerător din viaţă, acum doi ani, când, prea grăbit spre cer, a lăsat în urmă ce avea mai scump, viaţa, speranţa şi vise neîmplinite, iar mie multă durere, singurătate şi tristeţe în inimă, dragul meu

DOSEANU NESTOR.

Îl rog pe bunul Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică, iar celor care-ţi vor dărui o clipă de aducere aminte, multe mulţumiri. Îndurerata soţie Ana. (5428)