Berbecul

Ocaziile care apar vă pot aduce un plus de şansă, dacă nu chiar noi relaţii avantajoase. Dacă însă veţi lăsa ca aceste ocazii să treacă pe lângă dumneavoastră, s-ar putea să regretaţi ezitarea.

Taurul

Veţi întâlni o mulţime de persoane necunoscute, plăcute. Este de înţeles că veţi arăta interes la propunerile primite astăzi. Totuşi, evitaţi asocierile, oricât de avantajoase ar părea acestea.

Gemenii

Primiţi semnale pozitive din partea cuiva care v-a promis că vă ajută într-o afacere. Veţi fi însă uimiţi să aflaţi că ceea ce părea de fapt o bârfă se transformă într-o reclamă pozitivă la adresa dumneavoastră.

Racul

Problemele de serviciu vă dau o senzaţie de disconfort, dar e ceva trecător. Acasă, lucrurile decurg normal, cel puţin între dumneavoastră şi persoana iubită. Sunt şanse să câştigaţi nişte bani către amiază.

Leul

Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii, s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici măcar propriile probleme. Acasă, persoana iubită vă va cere sfatul într-o problemă legată de sănătate şi aflaţi că din această cauză trebuie să suportaţi unele cheltuieli.

Fecioara

Ziua aceasta este favorabilă schimbărilor, noilor proiecte, relaţiilor sentimentale şi chiar călătoriilor. Vă gândiţi să faceţi o vizită unei rude pentru a apela la ajutorul ei. Acum este momentul să vă faceţi cunoscute ideile.

Balanţa

Este posibil să întâlniţi pe cineva care v-ar putea ajuta într-o problemă legată de acte. Aţi putea finaliza un proiect de pe urma căruia să obţineţi câştiguri semnificative. Profesia vă este defavorabilă astăzi şi n-ar fi rău ca, în aceste condiţii, să vă preocupaţi mai mult de casă şi familie.

Scorpionul

Este posibil să cheltuiţi mai mulţi bani pentru persoana iubită sau să vă confruntaţi cu îndatoriri financiare peste limita admisă a bugetului. Un sprijin important ar putea veni din partea părinţilor, o posibilă sumă de bani sau ajutor în activitatea casnică.

Săgetătorul

Nu vă oferiţi să plătiţi pentru alţii, puteţi face o serioasă eroare. Sunteţi în formă, dacă aveţi de purtat discuţii, dar atenţie la limite! Acasă, aveţi parte de promisiuni deşarte.

Capricornul

În loc să vă certaţi cu ceilalţi, ar fi mai bine să ascultaţi vocea raţiunii şi a bunului simţ. Aşa totul se va rezolva. Acum, cel mai important este cum va funcţiona întregul colectiv, decât ceea ce va obţine în final.

Vărsătorul

Sunteţi mai dispuşi să-i ajutaţi pe ceilalţi la finalizarea proiectelor în care sunt implicaţi şi să le susţineţi cauza, chiar şi fără să obţineţi unele avantaje. Indicat ar fi să vă preocupaţi numai de cei care merită într-adevăr atenţia dumneavoastră.

Peştii

Şansele de a avansa în carieră sunt de partea dumneavoastră. Veţi fi în stare să faceţi schimbările profesionale care vă vor aduce o poziţie înaltă. Cineva cu care lucraţi s-ar putea să nu vă aibă la inimă.

ARIADNA