Berbecul

Vi se fac numeroase promisiuni. Pierdeţi totuşi aproape toată ziua ca să puneţi la punct noile proiecte, care nu vor fi  putea fi puse în practică. După-amiază, răspundeţi afirmativ la o invitaţie de ultim moment, într-o locaţie unde chiar ştiţi că nu aveţi ce căuta.

Taurul

Vă reproşaţi singur că vă neglijaţi prietenii proprii. Acceptaţi cu greu să vă petreceţi seara împreună cu amicii partenerului intim sau cu cei ai rudelor apropiate. Aproape tot ceea ce aţi câştigat, în ultima perioadă, se regăseşte în îmbunătăţirile făcute în casă.

Gemenii

Cu toate că sunteţi apreciat ca o persoană originală, nu acceptaţi inovaţiile celor cu care intraţi în contact dimineaţă şi refuzaţi să participaţi la petreceri neanunţate din timp. Persoana iubită are pretenţii din ce în ce mai mari, dar recunoaşte că nu este deloc organizată.

Racul

Refuzaţi invitaţia persoanei iubite pentru că vă e milă de cineva din familie. Deoarece ştiţi că nu ar aproba reacţia dv., preferaţi să-i spuneţi o minciună. După-amiază, nimic nu vă convine şi nimic nu lăsaţi nepenalizat, dacă sunteţi şef. Acasă, musafirii vă aşteaptă răbdători.

Leul

Aveţi posibilitatea de a vă întâlni cu persoane influente, care pot să vă ajute (cum au mai făcut-o şi acum două luni). Persoana iubită nu vă încurajează. Cu riscul de a rupe relaţiile cu prietenii la care până acum aţi ţinut ca la sfinţi, veţi cere lămuriri, clarificări dureroase.

Fecioara

Sunteţi pus în situaţia de a alege, dar niciuna din posibilităţi nu vă face plăcere. E indicat să petreceţi mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită. Surprizele de la locul de muncă se referă la dispariţia unor colaboratori sau şefi şi înlocuirea cu persoane necunoscute.

Balanţa

Munciţi din greu pentru a vă mai plăti din datorii. Cei ce promit să vă ajute au şi ei probleme şi vă treziţi singur şi cu migrene persistente. Orgoliul va continua să se manifeste întreaga zi. Atenţie la sănătate!

Scorpionul

De obicei, dv. sunteţi cel care este apreciat pentru ironii. Dimineaţă însă, va trebui să suportaţi sarcasmele unei persoane, fără să-i puteţi răspunde aşa cum doriţi. Activităţile dv. sunt din nou minimalizate şi vă decideţi să-i lăsaţi pe cei implicaţi să se descurce singuri.

Săgetătorul

Invitaţia pe care o faceţi persoanei iubite este refuzată, fără să vi se ofere scuze sau promisiuni etc. Colaborările pe care speraţi că le veţi dezvolta, că vor ajunge foarte avantajoase şi pentru care aţi depus eforturi deosebite, se vor dovedi prea puţin promiţătoare financiar.

Capricornul

Daţi „întâmplător” peste o persoană pe care aţi iubit-o cândva şi decideţi  imediat să vă întâlniţi în secret. Va fi necesar să supliniţi o parte din activitatea partenerilor dv., aşa că la sfârşitul zilei veţi fi mai obosit decât de obicei. Seara, surprize amoroase neaşteptate!

Vărsătorul

Vă lăsaţi cuprins de lene, cu toate că ar fi normal să o numiţi astenie. Sunteţi criticat de rude şi începeţi să vă faceţi planuri de schimbare a serviciului. Eficienţa dv. îi cam sperie pe cei din anturaj, care s-au obişnuit să fie lăsaţi în pace, muncind când şi cât le convine.

Peştii

Este de preferat să nu plecaţi la drum singur. Starea de confuzie persistă, deci este necesar să nu luaţi decizii foarte importante. Recuperaţi timpul pierdut şi finalizaţi o grămadă de activităţi dificile pentru partenerii de zi cu zi. Seara, vă luaţi revanşa şi faţă de familie.

ARIADNA