Berbecul

Astăzi aveţi ocazia de a începe un nou proiect de care sunteţi foarte încântat şi asta pentru că pare să fie un subiect preferat. Apar indicii noi, ce vă inspiră să transformaţi visele în realitate, chiar dacă există unele riscuri. Vor apărea unele oportunităţi financiare, ce nu trebuie ratate.

Taurul

Este probabil ca astăzi să găsiţi răspunsuri la unele preocupări pe care le aveţi în ultima vreme şi care par a fi destul de presante. Sunteţi nerăbdător să stabiliţi un echilibru cu anumite persoane din jur. Dacă veţi ţine cont de intuiţia dumneavoastră, veţi avea şanse mari de a progresa în viitor.

Gemenii

Astăzi aveţi tendinţa de a vă ignora anumite responsabilităţi, din dorinţa de a vă relaxa mai mult. Dacă veţi face un efort în prima jumătate a zilei, vă veţi bucura de mai multă libertate spre după-amiază. În plan sentimental, e indicat să vă păstraţi calmul.

Racul

Astăzi aveţi ocazia de a încerca o schimbare definitivă de situaţie, întrucât obţineţi informaţii noi ce vă ajută enorm în luarea deciziilor. O stare de nelinişte vă va cuprinde; va fi însă una trecătoare. Sunteţi hotărât să începeţi un plan de renovare ce este necesar. Recurgeţi la o analiză a bugetului.

Leul

E o zi ideală pentru a face planuri de viitor. O concepţie greşită poate fi, în sfârşit, clarificată prin intermediul unei conversaţii, ce a fost pentru mult timp amânată. Încercaţi o partajare a speranţelor şi dorinţelor dvs., întrucât în acest fel veţi putea găsi echilibrul de care aveţi nevoie în unele relaţii.

Fecioara

Astăzi sunteţi contopit de gânduri şi emoţii, de care puteţi scăpa cu condiţia de a accepta situaţiile curente. Intuiţia vă poate ajuta, în această perioadă, să faceţi alegeri înţelepte. Petreceţi seara în compania celor dragi şi aveţi prilejul de a clarifica unele percepţii greşite şi de a vă apropia mai mult.

Balanţa

Astăzi sunteţi hotărât să găsiţi răspunsuri cu privire la o problemă sentimentală. Încercaţi să fiţi realist şi aplanaţi micile conflicte; în caz contrar, riscaţi să vă loviţi de singurătate. Se pare că sunteţi un bun consilier, însă evitaţi să luaţi decizii în numele altcuiva. Este posibil să vă confruntaţi cu mici probleme financiare.

Scorpionul

O stare de nelinişte vă bulversează întreaga zi. Probabil trebuie să ajungeţi la un compromis pentru a restabili echilibrul în relaţiile cu ceilalţi. Meditaţia vă poate ajuta în această seară să găsiţi modalităţi de a îmbina percepţiile vechi cu cele noi. Evitaţi să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta.

Săgetătorul

Astăzi încercaţi să schimbaţi modul de abordare într-o situaţie pe care nu mai reuşiţi să o concretizaţi. Colaborarea cu ceilalţi colegi de la locul de muncă vă va ajuta să descoperiţi noi modalităţi de a vă îndeplini obiectivele. Vor apărea noi oportunităţi în plan profesional, posibil în contextul unei întâlniri de afaceri.

Capricornul

Astăzi unele mesaje emoţionale vor deplasa uşor percepţia dumneavoastră şi vă vor ajuta să depăşiţi unele frustrări minore. În acest fel, imaginea dumneavoastră de ansamblu va fi cu totul alta. Speranţele şi dorinţele dumneavoastră vor prinde contur, datorită unei schimbări de situaţie.

Vărsătorul

Astăzi, veţi putea face primul pas în vederea creării unor relaţii armonioase, însă asta presupune să acordaţi atenţie acţiunilor dumneavoastră. Chiar dacă pe moment aveţi senzaţia că eforturile dumneavoastră sunt inutile, nu renunţaţi. E o zi ideală pentru cercetare şi lectură, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate.

Peştii

Astăzi este indicat să faceţi o analiză a priorităţilor şi angajamentelor pe care le aveţi şi, astfel, veţi putea exclude orice lucru care a devenit o pierdere de timp. Cineva apropiat vă poate ajuta în seara asta să vă restabiliţi echilibrul emoţional. Analizaţi cu atenţie orice declaraţie ce vi se pare evazivă sau înşelătoare.

ARIADNA