Berbecul

Din punct de vedere financiar, veţi avea unele avantaje. Este posibil să aveţi parte de un câştig datorită unei activităţi intelectuale pe care aţi finalizat-o sau unei decizii inspirate pe care aţi luat-o. Dorinţa de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza aşa cum vă doriţi.

Taurul

Partenerul de suflet vă va fi de un real folos în cazul în care veţi dori să rezolvaţi o problemă de natură profesională. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţă, deoarece s-ar putea dovedi în scurt timp că aţi făcut o greşeală. Unul din planurile mai vechi ar putea fi pus în practică.

Gemenii

De energie nu duceţi lipsă, dar sunteţi cam împrăştiat şi nu reuşiţi să o folosiţi în mod eficient. Doriţi să faceţi prea multe lucruri odată şi riscul este să nu rezolvaţi mai nimic. O informaţie pe care o veţi primi, folosită corespunzător, s-ar putea transforma în bani lichizi.

Racul

În cazul în care aveţi în plan să plecaţi într-o călătorie, veţi reuşi să depăşiţi obstacolele care nu vor întârzia să apară. Comunicarea cu cei din jur va fi în principiu bună şi vă va permite să intraţi în posesia unor informaţii ce vă vor fi de un real folos în viitorul apropiat.

Leu

Dispuneţi de suficientă energie pentru a finaliza ceea ce v-aţi propus. Sunteţi optimist, încrezător, deşi din când în când aveţi un sentiment de nemulţumire. Lucrurile vă vor ieşi destul de greu, dar dacă veţi fi perseverent veţi avea parte şi de unele avantaje.

Fecioară

În continuare sunteţi tensionat şi vă agitaţi foarte mult. Propunerile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate aşa că veţi avea de unde să alegeţi. Sănătatea, fără să vă creeze probleme deosebite, nu va fi punctul forte pentru dumneavoastră în această zi.

Balanţa

Relaţia cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenţia dumneavoastră. Cheltuielile vor fi destul de mari şi în această zi, dar măcar puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Dacă ieşiţi la cumpărături, cumpăraţi doar strictul necesar, că altfel s-ar putea să constataţi că aţi făcut o greşeală.

Scorpionul

Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Aţi putea participa la o activitate intelectuală, ocazie cu care veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă. Pentru a vă rezolva problemele din cămin sau cele familiale va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va obosi.

Săgetătorul

Aţi putea semna un contract ce vă va aduce şi o sumă de bani. Relaţia cu partenerul de viaţă este într-un echilibru instabil. Faceţi eforturi pentru a o menţine pe linia de plutire. Veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, poate faceţi şi o ieşire.

Capricornul

Sunteţi puţin cam obosit, aşa că cel mai bine ar fi să vă faceţi un program care să conţină mai multe ore de odihnă. Tot ceea ce veţi demara în această zi se va finaliza cu o oarecare întârziere şi va necesita răbdare şi perseverenţă. Nu ar strica să vă preocupaţi ceva mai mult de aspectul exterior.

Vărsătorul

Conjunctura astrală vă favorizează, aşa că aţi putea să puneţi în practică proiecte mai vechi. Sprijinul partenerului de viaţă vă este asigurat pe tot parcursul zilei. Deocamdată, şansele de reuşită în plan financiar mai lasă de dorit, gândiţi şi în perspectivă.

Peştii

Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată şi, dacă nu veţi fi mai atent, veţi avea neplăceri serioase. Aveţi tendinţa de a vă implica în prea multe activităţi, ceea ce v-ar împiedica să duceţi la bun sfârşit câte ceva. Sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor.