În perioada 13-14 martie, Sala Polivalentă din Bucureşti a fost gazda ediţiei a VII-a a Concursului Internaţional de Dans Sportiv "Dance Masters" 2010, competiţie la care Clubul de dans Sportiv Stephany din Oradea a fost reprezentat de o pereche pregătită de antrenoarea Noemi Toth.

 

La această competiţie internaţională de referinţă au participat 39 de perechi, pregătite de instructori de talie mondială, din Bulgaria, Republica Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina. În ciuda concurenţei destul de acerbe, care a aliniat la start cele mai reprezentative perechi din Europa, perechea formată din Darius Moisi - Rebeca Cuciula, de la Clubul de Dans Sportiv Stephany Oradea, a reuşit performanţa să ocupe locul I la categoria Copii I+II, devansând, astfel, mai multe perechi concurente de valoare de peste hotare. Rezultatele obţinute sunt cu atât mai importante pentru dansatorii noştri cu cât au surclasat o pereche din Republica Moldova care în 2009 a obţinut locul II la cel mai mare şi prestigios concurs de dans sportiv din lume, "German Open Championship". Acest rezultat reconfirmă, dacă mai era nevoie, profesionalismul antrenorilor Noemi & Istvan Toth, demonstrând, încă odată, că perechea Darius Moisi - Rebeca Cuciula a câştigat Campionatul Naţional din acest an, la categoria Copii I+II, secţiunea latino-americane, datorită nivelului profesional ridicat cu care s-au prezentat la cea mai importantă manifestare sportivă din România, alături de perechile Clubului Sportiv Stephany, din alte categorii de concurs.

 

Trebuie menţionat faptul că din Oradea cele mai bune rezultate la acest Campionat Naţional din acest an le-au obţinut perechile de dansatori ale Clubului de Dans Sportiv Stephany.