Berbecul

Este o zi bună pentru a pregăti planuri împreună cu partenerul de viaţă. Aveţi şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Întârziaţi la amiază puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii în familie.

Taurul

Este posibil să nu vă puteţi face înţeles(easă) de către cei din jur. Astrele vă sfătuiesc să vă exprimaţi clar, ca să evitaţi eventualele neînţelegeri cu persoana iubită. Sănătatea este bună.

Gemenii

Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei, şi are dreptate. Încercaţi să detensionaţi atmosfera şi să-i faceţi pe plac! Spre seară aflaţi că în familie relaţiile încep să capete o vizibilă îmbunătăţire.

Racul

Dimineaţă - primiţi o sumă considerabilă de bani din partea unei rude. Vă ocupaţi să faceţi cumpărături pentru cei dragi, poate chiar cumpăraţi un obiect de valoare pentru căminul intim.

Leul

O zi destul de agitată, cu multe drumuri de făcut. După-amiază, este posibil să faceţi o deplasare pe care nu aţi avut-o în program şi care vă poate aduce un plus financiar la bugetul familiei.

Fecioara

Se impune mai multă prudenţ(ă) în tot ceea ce faceţi. Nu vă apucaţi de mai multe proiecte, evitaţi deplasările în afara localităţii - dacă vreţi să aveţi un week-end liniştit.

Balanţa

Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei deplasări. Este posibil să cunoaşteţi o persoană care vă face o propunere neaşteptată. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă înainte de a accepta.

Scorpionul

Se pare că amânaţi plecarea în afara localităţii, motivele fiind bine întemeiate. Pe plan sentimental treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

Săgetătorul

Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, perioada este bună, în plus, cei dragi vă pregătesc o surpriză plăcută. Sănătatea este excelentă.

Capricornul

Sâmbătă, vă ocupaţi de trebnurile gospodăreşti. Duminică - câteva sarcini de familie ce trebuie duse la îndeplinire, poate chiar un scurt drum în afara localităţii. Astrele vă sfătuiesc la mai multă odihnă.

Vărsătorul

Sunteţi într-o formă bună, vă ies bine toate planurile, în plus - nu este exclus să primiţi şi nişte bani. Nu uitaţi de problemele cuiva din familie, poate îi întindeţi şi o mână de ajutor.

Peştii

Apar noutăţi în relaţiile sentimentale, evident - bune! Financiar - câteva momente mai dificile care, din fericire, vor dispărea mai repede decât aţi fi crezut. Sănătatea este bună.

ARIADNA