Berbecul

Energia fizică este importantă, pentru că sunteţi un pic epuizat. Pentru a avea resurse în acest sens, este necesar să mâncaţi corespunzător, să vă odihniţi suficient şi să faceţi exerciţii fizice. Problemele casnice şi profesionale sunt banale şi le rezolvaţi rapid.

Taurul

Este necesar să fiţi mai vigilent atât faţă de partenerul de viaţă, cât şi faţă de colegi. Cu toţii vă vor critica şi aveţi impresia că sunteţi nedreptăţit în loc să consideraţi situaţia ca pe un semnal de alarmă. Sunteţi provocat de atitudinea anturajului, mai ales la locul de muncă.

Gemenii

Puneţi bazele unui demers pe termen lung, care presupune începerea unei noi activităţi, de cu totul altă factură. Speraţi că veţi trezi interesul partenerului de cuplu care continuă să se bazeze pe câştigurile dumneavoastră. La serviciu, va fi nevoie să vă implicaţi într-un proiect de anvergură.

Racul

În sectorul financiar, apar unele limitări, poate ar fi bine să evitaţi să luaţi astăzi orice decizii care vizează planul financiar. Asteptaţi după-amiază musafiri care însă vor întârzia faţă de ora prevăzută. Ziua este una a dezamăgirilor şi a frustrărilor.  

Leul

Manifestaţi solidaritate şi compasiune pentru acei amici care trec prin încurcături. Vă cam irită persoanele care vă şicanează prin întrebări repetate şi preferaţi să invocaţi activităţi, deplasări, orice v-ar putea plasa în altă parte decât în preajma lor.

Fecioara

Rupeţi ultimele relaţii de obligaţie, impuse de situaţiile financiare neclare în care v-aţi zbătut de mai mult de şase luni. Calmul şi capacitatea de a vă autovindeca cu ajutorul unor tratamente naturiste va ajută să redeveniţi optimist. Veţi avea o dispută colegială.

Balanţa

Dorinţa de a vă împăca imediat cu una dintre rude ori chiar cu partenerul de cuplu vă preocupă. Sunteţi solicitat în mai multe locuri simultan şi nu puteţi să refuzaţi nici o activitate, deoarece chiar dumneavoastră le-aţi proiectat.

Scorpionul

Veselia şi optimismul vă colorează din nou viaţa şi îi influenţaţi pozitiv şi pe cei din anturaj. Mai comunicativ, mai relaxat, priviţi relaţiile cu cei din jur cu mult mai multă înţelegere şi calm. Un membru al familiei dumneavoastră trece printr-o perioadă grea şi îl spijiniţi necondiţionat.

Săgetătorul

După ce relaţiile cu o parte din amicii dvs. s-au depreciat semnificativ, fără să fiţi vinovat în vreun fel, acum vă treziţi cu ei pe cap, rugându-vă să-i iertaţi. Din această cauză nu veţi putea finaliza activităţi urgente, strict necesare.

Capricornul

Spre deosebire de alte situaţii, ascultaţi sfaturile celor dragi şi le respectaţi pe cele ale persoanelor cu experienţă. Veţi fi invitat de cineva din anturaj într-o minivacanţă la munte, pentru a depăşi perioada proastă prin care aţi trecut de curând.

Vărsătorul

Intervalul este destul de stresant, evenimentele se vor succeda cu rapiditate, fără a vă da vreo şansă să vă adaptaţi la schimbările radicale ce vor apărea pe neaşteptate. Veţi avea ocazia să faceţi mici investiţii.

Peştii

Este necesar să mai fiţi prudent şi să nu mai daţi frâu liber dorinţelor, pentru că afectează alte persoane. Veţi fi atât de obosit, încât nu veţi avea timp pentru partenerul de cuplu ori familie. Încercaţi să vă puneţi ordine în priorităţi.