Berbecul

Aspecte pozitive din partea planetelor vor determina anumite îmbunătăţiri în ceea ce priveşte viaţa romantică. Veţi fi în formă maximă, veţi fi atrăgător, şarmant, pregătit pentru orice, indiferent dacă sunteţi singur sau aveţi deja un partener.

Taurul

Se pare că nu vă reuşeşte nimic din ceea ce vă propuneţi, mai ales în relaţia de cuplu. Dacă veţi încerca să reparaţi ceva şi vedeţi că tot nu iese nimic bun, atunci ar fi mai bine să faceţi un pas înapoi şi vă veţi da seama că vă străduiţi cam prea mult.

Gemenii

Este foarte posibil să aveţi nişte idei geniale şi mintea să vă meargă brici, aşa că nu lăsaţi pe nimeni să vă strice dispoziţia. Rămâneţi la părerile pe care le aveţi şi nu daţi voie nimănui să vă distrugă nivelul de încredere în forţele proprii.

Racul

Veţi fi foarte dinamic şi totuşi judecăţile pe care le faceţi s-ar putea să nu fie chiar cele mai bune. Înainte de a întreprinde o acţiune este recomandat să luaţi în considerare decizii din trecut. Ar fi indicat să nu faceţi cheltuieli, căci situaţia financiară este destul de precară.

Leul

Ziua vi se pare prea scurtă pentru câte aveţi de făcut. Aveţi un psihic puternic şi toate problemele de acasă pe care este nevoie să le rezolvaţi nu vă fac să vă pierdeţi entuziasmul. Astăzi ar fi o zi în care este recomandat să vă distraţi un pic aşa că asiguraţi-vă că veţi plănui ceva care să vă binedispună. Nu vă implicaţi prea mult în treburi foarte importante, deoarece vă veţi trezi la graniţa între a nu vă face înţeles şi a fi mult prea direct.

Fecioara

Aveţi o zi cam dificilă, însă nu este cazul să puneţi la suflet chiar orice vi se spune. Gândiţi-vă că suntem diferiţi şi nu avem cum să ne dăm seama prea uşor de punctele de vedere ale celorlalţi. Spre seară, veţi avea ocazia să vă simţiţi bine alături de prieteni.   

Balanţa

Din punct de vedere sentimental, totul vă merge bine în ultima vreme. Totuşi, este momentul să aveţi o mică schimbare de atitudine. Celor singuri le este recomandat să schimbe modul în care se întâlnesc cu diverse persoane.

Scorpionul

Aţi putea fi tentat să spuneţi lucrurilor pe nume, chiar să divulgaţi unele secrete care ar trebui să fie îngropate definitiv. Nu este însă o zi bună să faceţi acest lucru şi este de preferat să mai aşteptaţi puţin. Partenerul de suflet va avea o realizare financiară.

Săgetătorul

Dacă simţiţi că nu vă puteţi exprima la adevărata valoare, dacă simţiţi că persoanele din jur vă pun beţe în roate, nu faceţi greşeala să ripostaţi deoarece există riscul producerii unui dezastru de mari proporţii.

Capricornul

Astăzi simţiţi că încrederea în sine se află la un nivel mult prea scăzut. Pe seară, organizaţi o întâlnire cu prietenii, aceasta s-ar putea să facă minuni. Este posibil să luaţi o decizie extrem de importantă pentru viitorul dumneavoastră.   

Vărsătorul

Graţie influenţei unor planete favorabile, sunt toate şansele ca ziua de astăzi să fie mai bună decât a fost cea de ieri. Echilibrul pe care îl aşteptaţi va veni, în sfârşit, şi veţi pune în cele din urmă piciorul în prag şi veţi vedea că totul va decurge aşa cum vreţi.

Peştii

Veţi avea parte de o zi minunată din toate punctele de vedere. Financiar, nu aveţi probleme, relaţia de cuplu stă chiar bine şi este pe cale să devină din ce în ce mai serioasă. Familia vă sprijină, iar prietenii vor fi acolo pentru o mică petrecere. 

ARIADNA