Stadion: Municipal

Gazon: bun

Spectatori: aproximativ 300

Marcatori: Ayza 66 / Sg. Arnăutu 14 (11 m), P. Păcurar 62

Cartonaş galben: - / Ad. Bedea 77

CS Mioveni: Oct. Popescu - Tirică (68 Ed. Florescu), Vişa, Gugu, Ed. Stoica - Boboc, M. Galan (66 Biceanu) - A. Popa (46 M. Vintilă), Ayza, Rădescu - C. Năstăsie.

Rezerve neutilizate: F. Croitoru - Tomozei, I. Stoica, S. Ivan.

Antrenor: Alexandru Pelici

Luceafărul: Ed. Pap - Bedea (81 Nogo), Moga, Hlinca, I. Ban - Feher - Balla, Ţegle, P. Păcurar, Cr. Cigan (71 Zs. Lukacs) - Sg. Arnăutu (90 Sorian).

Rezerve neutilizate: Goia - D. Costea, F. Drăgan, I. Cuc.

Antrenor: Cristian Lupuţ

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti) - la centru; George Marian Fridl (Comăneşti), Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) - asistenţi.

Observatori FRF: Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc), Dorinel Dincă (Călăraşi).

 

Puţini s-ar fi aşteptat la un succes al Luceafărului împotriva unei echipe redutabile pe teren propriu, care cu o săptămână mai devereme învinsese, ce-i drept într-un amical, chiar pe Steaua. Determinaţi, incisivi şi pragmatici, "luceferii" au învins cu 2-1 pe CS Mioveni în etapa a 17-a a ligii secunde.

La prima incursiune în careul advers, Cigan (13) a fost împiedicat de Tirică şi Arnăutu a executat sigur lovitura de la 11 metri, marcând al şaptelea gol în acest campionat. Gazdele au ripostat peste cinci minute, când Boboc a tras plasat din 10 metri la colţul lung, dar Pap s-a întins şi a respins în corner. La cealaltă poartă, Balla (28) a driblat doi adversar şi a încercat un şut înşelător, însă mingea a căzut pe plasă. Obligată de rezultat, CS Mioveni a fost mai insistentă în atac. Boboc (37) a tras puternic de la 17 metri, numai că şi de această dată Pap a respins în corner, iar Rădescu (39) a reluat din centrul careului mare puţin peste poartă.

Începutul părţii secunde a fost echilibrat, după care Luceafărul a lovit din nou. După o aruncare de la margine, mingea a ajuns la Arnăutu, acesta a prelungit la Balla, care i-a pasat lui Păcurar (63) şi mijlocaşul a trimis-o din 10 metri, fără preluare, la colţul lung (0-2). Reacţia argeşenilor a fost rapidă, iar experimentatul Ayza (66) a fructificat cu capul din plonjon mingea centrată de Năstăsie (1-2). Acelaşi Ayza (67) a avut şansa egalării, dar portarul orădenilor a respins balonul şutat de brazilian din 5 metri poziţie laterală. Până la final, argeşenii s-au zbătut să evite eşecul, dar şi mobilizarea "luceferilor" a fost pe măsură, reuşind să păstreze avantajul. 

Succes de moral al Luceafărului înaintea dificilului meci de mâine de pe teren propriu (ora 14.00), cu a doua clasată FC Braşov, o candidată la promovare.