Stadion: Crișul

Spectatori: cca 100

Marcator: Barabaș ( 59)

Crişul: Țârtea - Chiș, Cătană, Costea, Dejeu, Fogoroși, Țap, Bologh Cl.(49 Zetocha), Mureșan (86 Sitău), Barabaș, Edves. Antrenor: Mircea Madar

CSC Paleu: Verdeș - Agud ( 88 Negruci), A. Mureșan, Silaghi, Bologan, Fărcuț, Cl. Popa, Drâmba, C. Coste, Boboiu (46 Scholler), F. Lazăr.                                    Antrenor: Ovidiu Lazăr.

Arbitri: Venter Andrei - la centru; Bologan Cristian, Toderaș Gabriela - asistenţi; Popa Paula Cecilia - rezervă. Observator AJF: Rusu Gheorghe.

După multă vreme, spectatorii din Aleșd au aplaudat jucătorii Crișului la ieșirea de pe teren, nu atât pentru jocul prestat, cât pentru prima victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii a IV-a.

O victorie obținută în compania unei echipe C.S.C Paleu, în formare, care încă nu și-a găsit cadența în campionat. Faţă în faţă s-au aflat două echipe „subțiri”, cu doi antrenori cu experiență, Mircea Madar și Ovidiu Lazăr, de la care se așteaptă să le revigoreze. Trebuie multă muncă și transpirație, răbdare și disciplină. Gazdele, cu patru absențe justificate, au întâmpinat greutăți în alcătuirea unei echipe care să dea satisfacție. Totuși s-a remarcat determinarea și eforturile depuse care le-au adus victoria prin golul marcat de un portar de meserie, Barabaș, care dă satisfacție și pe postul de vârf de atac. Scorul putea să fie 2-0, dacă apoi Cătană nu ar fi ratat o lovitură de pedeapsă.

Jocul a fost modest, între cele două careuri, mai ales în prima repriză, când gazdele s-au antrenat în jocul distructiv al oaspeților. S-a observat prudența exagerată în exprimarea aleşdenilor. În a doua parte, lucrurile s-au mai schimbat. Jucătorii lui Mircea Madar au intrat în teren mai hotărâți, au insistat în atac şi şi-au creat ocazii. În minutul 59, în urma unui schimb de pase între Barabaș și Zetocha, în preajma careului, ultimul finalizează cu un șut în bara laterală, mingea revine în piciorul lui Barabaș, care a înscris pe jos la colțul scurt (1-0). Dominarea gazdelor a continuat, iar în minutul 76, la un fault în careu, s-a dictat lovitură de la 11 metri, ratată însă de Cătană, șutul său ocolind poarta.

 Luni, 12 septembrie, la sediul Primăriei a avut loc ședința Consiliului de Administrație (CA) al Asociației Crișul Aleșd, în care Mircea Madar s-a angajat să monitorizeze echipele de Liga a V-a din zonă, pentru a depista tineri cu calități care să completeze lotul echipei aleşdene, care la ora actuală este alcătuit doar din 15 jucători. De asemenea, vor fi promovaţi și juniori din pepiniera proprie. Au fost pertinente și de bun augur măsurile propuse și aprobate de C.A. privind amenajarea incintei stadionului și transformarea lui într-o bază sportivă multifuncțională care să satisfacă opțiunile sportive ale tineretului din Aleșd. La ședință a fost prezent și primarul Ioan Todoca, care a manifestat o mare deschidere pentru rezolvarea numeroaselor probleme ale sportului aleșdean.